Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lady Gaga miért nem fogja...

Lady Gaga miért nem fogja fel, hogy ciki, amikor őrülten viselkedik? Nagyon nem kellene már popzenével foglalkoznia.

Figyelt kérdés

Az első 2 albumánál még bejött az embereknek, bár a Born This Way kislemezei sem voltak már annyira sikeresek.

Az ARTPOP-tol kezdve a pop karrierje folyamatosan megy le, mivel konkrétan verciki a zenéje is és a mozdulatai is a klippekben. Nem véletlen, hogy a pop slágerei 2011-tol, mint: Marry The Night, Applause, John Wayne, G.U.Y., Perfect Illusion, Stupid Love, Disease stb nagyrésze megbukott.

A legutóbbi dala pl. mindenidők legnagyobb bukása visszatérő kislemezkent. A klipet megnézve nem csodálom a dal is gyenge, de a klipben konkrétan felrohogtem többször is, nagyon ciki a vonaglasa, túlságosan is erőlteti, nem olyan, mint anno az elején az Alejandro-ig.

Ennek ellenére nagyon sikeres és tehetséges no, de nem kellene már eroltetnie a pop erat, mivel szemmel látható, hogy csak akkor van pop slágere, ha népszerűbb és fiatalabb előadóval csinál duettet, mint Ariana.

A sikerei már csakis a balladaknak köszönhetők. A csapata profi benne, nem értem miért nem csak ilyen dalokra fókuszál, mint a Million Reasons, Shallow, Always Remember Us This Way stb.

Mondhatjatok, hogy nem foglalkozik azzal, hogy a zenei sikeresek legyenek, amikor ez nem igaz. A fanok ezzel védekeznek. A Disease mindenidők legnagyobb promojat kapta Spotify-on, mégsem érte el még a top 25-ot sem.

nov. 15. 14:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Tökmindegy, hogy mit fog fel vagy mit nem. Ő megcsinálta a karrierjét, van pénze, vannak barátai, rajongói, mindene megvan. Azt kezd vele, amit akar, és nem azt, ami neked tetszik. Tessék utána csinálni, ha szerinted lehetne ezt jobban is, hajrá!

Ő most ezt akarja, ezt élvezi, talán még nosztalgiázik is rajta, hogy csinált egy ilyen régi önmagát idéző számot is... neki ez már csak szórakozás!

nov. 16. 09:58
 12/15 anonim ***** válasza:
56%
Nem volt sikeres? El vagy tévedve! Az egyik legsikeresebb énekesnő! Vagy pont azért fog stílust váltani, mert neked nem tetszik?
dec. 10. 20:36
 13/15 anonim válasza:

Valóban nem Nr 1 és olyan hihetetlen jelenség már, mint 2012 körül, de ki az, aki évtizedekig elsõ marad a csúcson? Nincs ilyen.

Szerintem írj neki és kérdezd meg õt, ha jobban tudod, mi kell neki. Biztos hálás lesz a szakértésedért.

Ha ugyanazt csinàlná, mint az elsõ 2 lemezén, akkor meg az lenne a baj és ráunnának.

Mint mûvész kísérletezik, kipróbál mást, õ is változik az idõvel, nem ragad le ugyanott. Én ezt tisztelem benne.

Inkább ez, mint futószalagon egy kaptafa biztonsági játék, és Bad Romance huszadjára.

Pont ma nyert Grammyt Bruno Marssal.

Egyébként meg filmekben is szerepel, van saját sminkkollekciója, ki tudja még mi mindent csinál. Lehet nem mindig jut ideje 100%-ig a tömegnek tetszõ biztonsági dalokra.

Szerintem így is igen jól nyomja, csináld utána ezt a tempót, legyél „csak ennyire“ sikeres, aztán kritizálj :)

febr. 3. 13:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyik leghíresebb és legkeresettebb sztárról van szó, aki kivételesen valóban tehetséges. Annyi 0 celeb van, hogy tengert lehetne belőlük rekeszteni. Miért pont azzal van bajod aki valóban tud is.
febr. 4. 21:02
 15/15 anonim ***** válasza:
?*
febr. 4. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!