A Tekken miért ilyen őrülten van megcsinálva?
Rohadt nehéz,és ahhoz hogy kombókat csinálj kb szét kell zúzni a kontrollert,hát én inkább megkímélném a 25 ezres xbox-t.
Az oké,hogy a karaktereknek 220 féle mozdulata és rövid kombója van,mert nagyon egyediek és változatosak lesznek ettől,de az,hogy ha mások ellen akarsz játszani ÚGY,hogy nem verik szét a segged,meg kell tanulni ilyen fél hp-t leszedő kombókat,mikor ütöd a levegőben a lábát a másiknak.. Ez akkora bullshit szerintem.
Pl egy Fifában nem kell órákat tölteni gyakorló módban,hogy érvényesülj online módban,úgy érzem a Tekken elég hardcore játékosoknak lett kitalálva,akik csak beakarják nyomni egy kis mókára,azoknak nem való
Kapaszkodj meg: a verekedős játékok erről szólnak. Hogy kitanuld az irányítást, és túljárj az ellenfél eszén. Ennyi, és nem több.
Mintha arra panaszkodnál, hogy az FPS játékokban meg kell tanulni célozni és lőni.
Ja,de ha élőbe verekszel,az nem arról szól,hogy felüsd a másikat a levegőbe és aztán üssed a lábád :D
Az hogy túljárj a másik eszén addig oké.
Szerintem ezért a Def Jam a legélethűbb bunyós játék,kár,hogy nem törődnek már vele
"Ja,de ha élőbe verekszel,az nem arról szól,hogy felüsd a másikat a levegőbe és aztán üssed a lábád :D"
De nem "élőbe" verekszel. A valósághűség soha nem volt célja ezeknek a játékoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!