Őrülten belezúgtam a cirkuszos Richter Kevinbe! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már hetek óta nem tudok másra gondolni csak RÁ! Valahol tudnék vele beszélni? Ha mégis sikerülne vele beszélnem szerintetek milyen témát kezdjek hogy ne legyek idegesítő? Bunkó válaszolók légyszi kíméljenek2015. júl. 27. 13:55
1/2 anonim válasza:
Majd elmúlik, nyugi, mindenki átesik a "sztárba vagyok szerelmes"-időszakon.
2/2 anonim válasza:
Kezdésként próbálj bejutni a "színfalak" mögé. Előadás után általában van lehetőség kép készítésére. Esetleg még azt tudom ajánlani, hogy próbálj kapcsolatot kiépíteni műszakisokkal, ha szerencséd van segítenek neked. Viszont azt jó ha tudod, hogy általában artista artistával jön össze külsösnek bekerülni eléggé bonyolult. Meg ugyebár számolni kell azzal is, hogy turnéznak tehát szezonidőben nem tudnátok sűrűn együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!