Más is érzékeny a nyakára? Egyszer baràtnőmmel hülyültünk, és váratlanul a nyakamat kezdte két kézzel csikizni. Nem tudtam abba hagyni, úgy röhögtem. Csak őrülten vergődtem, mire megsajnált és abbahagyta.
Ettől fogva a zsarolás területe lett, egyszerüen akaratomat vesztem, és neki tetszik, hogy ilyen gyenge pontom a nyakam és környéke is.
Hasonló lányoktól várom a választ!
Igen, a nagyak pont egy olyan terület ami érzékeny.
Sokan kifejezetten csak olyanoknak engedi hogy ott megérintse akiben bízik. Ez evolúció is egy kicsit.
Illetve mivel ott kevés érintés éri az embert, érzékenyebb is.
Özvegyként rég voltam férfival. Ám összejöttem egy elválttal. Ha találkoztunk, mindig két keze közé vette az arcom, majd puszik után lecsúszott a nyakára. Váratlanul kellemes, enyhe csiklandást éreztem. Nem akartam magamnak hinni.
Legközelebb én is utánoztam az üdvözlését, amire édesen kacagott. Aztán meg mertem kérni, hogy két oldalt a nyakamat hosszabban simogassa.
Olyan jól esett, hogy percekig csak nyeltem a nyálam!
Rendszeres lett nem csak köszöntéskor. Ő csak nevetve és forgó nyakkal bírta ki, de kedvemért engedte.
Váratlan érzékiséget fedeztem fel!
Másnak is volt hasonló élménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!