Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy tudom "kiadni" a zenéimet...

Hogy tudom "kiadni" a zenéimet? (Kifejtem)

Figyelt kérdés

Suno AI segítségével van már sok zeném. Előfizető vagyok, tehát a dalok az enyémek, felhasználhatom őket kereskedelmi célokra is.

"(If you make songs while subscribed to the Pro or Premier plan, you own the songs. Further, you are granted a commercial use license to monetize those songs.)"

A dalok nagyjából felében a saját munkám is benne van, saját dallam vagy dalszöveg alapján készültek, nem csak néhány kattintás volt.

Szeretném, ha ezeket fel tudnám rakni pl Spotifyra. Tudna valaki tapasztalt segíteni nekem ebben?

Nem a haszonszerzés a cél, nem pénzt akarok látni belőle, csak örülnék, ha mások is hallgatnák és örömüket lelnék benne.

Köszönöm, ha segít valaki.

okt. 10. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
rakd fel soundcloudra
okt. 10. 19:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a Distrokidet használtam. Befizetsz egy éves összeget és annyi zenét töltesz fel, amennyit csak szeretnél.
okt. 11. 08:21
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Előbb legyél már meg egy olyan szinten, hogy képes vagy egy szerzemény minden egyes hangját TE kitalálni... Ez így nem a te zenéd, csak elhanyagolható részben.
okt. 11. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
#3 Értem az alapvető problémát, de szerintem ez esetben nincs ezzel nagy baj, hiszen nem akar koncertezni, vagy valami ilyesmi. Olyan ez, mint egy AI generált kép, aminek szimpla szórakoztatás a célja, nem pedig egy művés bemutatása.
okt. 11. 15:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Így van, köszönöm 4-es, az AI csak segít befejezni azt amit elkezdtem, ami nem megy olyan jól. Másrészt nem titkolom, feltüntetem mindenhol, hogy AI segítségével készült, innentől kezdve pedig aki nem akarja/nem érdekli az nem hallgatja meg.
okt. 21. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!