Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Azért tüntették el a netről...

Azért tüntették el a netről az Egészséges Fejbőr Fekete majmok című számát, mert rasszistának gondolják?

Figyelt kérdés
Sehol nincs már fent, mindenhol néztem. A többi zenéjük fent van szöveggel tök jó minőségben, ez meg sehol.

#Egészséges fejbőr #Fekete majmok
aug. 5. 20:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nekem az Akela kimaradt de hallottam róluk.

Inkább külföldi zenekarokat hallgatok, de az említetteken kívül magyarok közül a régi Alvint, Prosecturát, Fürgerókalábakat, Aljas Kúszóbabot meg a Tankcsapdát is szeretem. Szerintem a Tankcsapda jo tudott maradni a tagcserék után is. És aki azt mondja hogy eladták magukat az nem hallgatta meg az újabb számaikat, van azért olyan ami nagyon is punkos és bírálja a hatalmat.

aug. 6. 21:55
 12/15 anonim ***** válasza:

#11 Alvin, Prosectura és Aljas kúszóbab is örökzöld, egy időben úgy volt, hogy újra összeállnak.

Tankcsapda nekem valamiêrt nem jön át. Furcsa, az Alchohol (ami még hangzásta is olyan, mint a Tankcsapda), az meg igen.

Egyébként ennyi erővel Alvinék is eladták magukat már régen.

aug. 6. 22:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Mármint az Aljas kúszóbab áll össze újra. Lett is 2 új szá valamelyik évben, nekem erőltetettnek tűnt, aztán csend lett.
aug. 6. 22:01
 14/15 A kérdező kommentje:

Erről nem hallottam, hogy a Kúszóbab összeállt volna, de a régi számaikat nehéz überelni.

Hasonló még a Kovbojok is.

Szeretem az olyan zenéket amik nem átlagos, hétköznapi dolgokról szólnak, akkor is ha morbidak vagy provokatívak

aug. 6. 22:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is, a legjobbak. Kovbojok zseniális.

Kúszóbabot régen nagyon átéreztem, most már csak nosztalgia és jókat mosolygok a szép emlékeken és a sok hülyeségem.

aug. 6. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!