Azért tüntették el a netről az Egészséges Fejbőr Fekete majmok című számát, mert rasszistának gondolják?
Nekem az Akela kimaradt de hallottam róluk.
Inkább külföldi zenekarokat hallgatok, de az említetteken kívül magyarok közül a régi Alvint, Prosecturát, Fürgerókalábakat, Aljas Kúszóbabot meg a Tankcsapdát is szeretem. Szerintem a Tankcsapda jo tudott maradni a tagcserék után is. És aki azt mondja hogy eladták magukat az nem hallgatta meg az újabb számaikat, van azért olyan ami nagyon is punkos és bírálja a hatalmat.
#11 Alvin, Prosectura és Aljas kúszóbab is örökzöld, egy időben úgy volt, hogy újra összeállnak.
Tankcsapda nekem valamiêrt nem jön át. Furcsa, az Alchohol (ami még hangzásta is olyan, mint a Tankcsapda), az meg igen.
Egyébként ennyi erővel Alvinék is eladták magukat már régen.
Erről nem hallottam, hogy a Kúszóbab összeállt volna, de a régi számaikat nehéz überelni.
Hasonló még a Kovbojok is.
Szeretem az olyan zenéket amik nem átlagos, hétköznapi dolgokról szólnak, akkor is ha morbidak vagy provokatívak
Én is, a legjobbak. Kovbojok zseniális.
Kúszóbabot régen nagyon átéreztem, most már csak nosztalgia és jókat mosolygok a szép emlékeken és a sok hülyeségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!