NEM rasszista/transzfób női punk bandák?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy a legfontosabb riot grrrl bandák (pl. bikini kill) elég kirekesztőek.
Az alábbi bandáknak voltak transzfób/rasszista megnyilvánulásai?
-Hole
-Destroy Boys
-Babes in Toyland
-Hands Off Gretel
-L7
2022. ápr. 2. 11:48
1/4 anonim válasza:
Te komolyan ez alapján keresel magadnak kedvenc zenekart? Nem a zene a lényeg? Ha a dobosuk homofób, akkor rohadjanak meg hiába jó zenét játszanak? Most komolyan? Nem összeköltözni kell velük és egyetérteni a nézeteikkel. A zenéjüket szeresd. Ennyi.
2/4 anonim válasza:
csak full-női lehet? ha nem, akkor Against me!
3/4 A kérdező kommentje:
1.kommentelő neked ki mondta, hogy ez alapján keresek kedvenc bandát? Szerintem is a zene a lényeg, a felsorolt bandák közül mindegyiket szeretem, csak kívánci voltam erre a mellékes információra is.
2. kommentelő neked meg nagyon köszönöm a válaszodat, tetszik a banda, amit írtál, nagyon jók. :)
2022. ápr. 3. 09:59
4/4 anonim válasza:
#1 fogalmad sincs róla hogy mi az a punk. Ha azt hiszed hogy csak a zenéjük hangzása a lényeg, akkor nagyon el vagy tévedve. Kérlek ne próbálj okoskodni, mert nem nagyon sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!