Az eredet punkoknak mennyi közük van a fajgyűlölethez? Én úgy tudom, hogy a punkok nem rasszisták sőt ellene vannak!
Figyelt kérdés
Olyanok írjanak aki nem 1-2 éve punk! Nem igazán vagyok kíváncsi 15-20 évesek válaszaira! Ne haragudjatok de egy idősebb tapasztaltabb embernek jobban hinnék aki már benne van 10-20 vagy még több ideje!2012. okt. 10. 15:43
1/5 anonim válasza:
A punkok nézete az anarchia, ami szélsőbaloldalnak számít. A fajgyűlölet meg alapvetően szélsőjobbos eszme, tehát köze nincs egymáshoz a kettőnek.
2/5 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a punkok nem fajgyűlölők??
2012. okt. 10. 15:57
3/5 anonim válasza:
alap esetben nem, DE mivel "szinte minden ember" fajgyűlölő így a punk stílust képviselő egyén is lehet..
4/5 anonim válasza:
Nem,nem fajgyűlölők.De a cigányokat ők sem csípik.
5/5 anonim válasza:
Hogy lenne már az anarchia szélsőbal? Az anarchia jelentése, hogy teljes rendszer nélküli állapot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!