Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Azért tüntették el a netről...

Azért tüntették el a netről az Egészséges Fejbőr Fekete majmok című számát, mert rasszistának gondolják?

Figyelt kérdés
Sehol nincs már fent, mindenhol néztem. A többi zenéjük fent van szöveggel tök jó minőségben, ez meg sehol.

#Egészséges fejbőr #Fekete majmok
aug. 5. 20:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen.
aug. 5. 20:32
 2/15 Mansour ***** válasza:
100%
Nem csak annak gondolják, konkrétan az is.
aug. 5. 21:21
 3/15 anonim ***** válasza:
Az is, mint ahogy rengeteg más zeneszám is, ami még sértőbb és gusztustalanabb, provokatívabb. Imádom egyébként.
aug. 5. 22:44
 4/15 A kérdező kommentje:
Középiskolás koromban sokat hallgattuk a zenekart többen is. De a Rózsaszín Pitbullt is. Most meg a Központi Hatalom van ami ilyen provokatív. Én mindent meghallgatok ami tetszik, akinek sértő, ne hallgassa. Szólásszabadsághoz mindenkinek joga van, főleg ebben a mai polkorrekt világban. Nekem pl. a Központi Hatalomtól a Kaksi Endre c. Szám ami nem tetszik, mert bírom az Ossiant. De a többi számuk meg nagyon jó. Kellenek ma is a szókimondó zenekarok.
aug. 6. 21:00
 5/15 anonim ***** válasza:

#4 pont ezaz, hogy az egyik kedvenc zenekarom az Ossian, mégis jót mosolygok a Kaksi Endre című számon.

Valaki hatalmas sértésnek vesz dolgokat, de ezek szerint neked is sértő, ha valami olyasmin viccelődnek, ami neked tetszik.

Na pont ezért tiltják be az ilyesmit, a Központi Hatalom meg éppe ezért nem fedi fel az arcát.

aug. 6. 21:09
 6/15 A kérdező kommentje:
Szerintem attól függ, hogy csinálják. A Lostprophets is az egyik kedvenc zenekarom és az Ian Watkinsos számuk meg mégis tetszik. A Kaksi Endre annyira nem jött át de attól még nem tiltanám be.
aug. 6. 21:18
 7/15 anonim ***** válasza:

#6 volt (vagy van), nem tudom ANV zenekar. Nekik sem találom már meg neten a számaikat. Jogos Önvédelem számait sem találom, amiket régebben hallgattam.

Anno a R.Pittbullt is kitiltották a Punk karácsonyról a Cserbenhagyottjaink című szám miatt, aztán mégsincs betiltva se a zenekar, se a zeneszám.

Nem tudom ki és mi alapján tilt be dolgokat, ezek alapján sokmindenkit elvihetne a rendőrség is, én olyan dolgokat hallgatok, hogy még egy fajgyűlölő rasszista is felhúzná rajta a szemöldökét.

Lassan ez az idő is el fog érkezni úgy érzem.

aug. 6. 21:24
 8/15 A kérdező kommentje:

Pedig a Cserbenhagyottaink is jó szám és van alapja. Amikor a migráns több segélyt kapott mint az őt ellátó szociális munkás fizetést, az azért felháborító volt.

Amúgy a Pitbull szerintem nagyon elromlott amióta új énekes van. Koncerten is voltunk, szörnyű volt a hangosítás is.

Amúgy miket hallgatsz ami ennyire provokatív?

aug. 6. 21:35
 9/15 anonim ***** válasza:

#8 tudom, hogy jó és igazat is mondtak vele.

Az új énekest és az új hangszerelést én sem bírom, de ez nagyjából minden zenekarnál így van, ahol nagy tagcsere vagy nagy újítás történik.

Fehér Törvény, a Tar Had, Kitörés és Archívum és hasonló zenekarok számait szoktam hallgatni.

Igazából a kedvenc zenekarom az Akela. Ha szomorú vagyok, ha vidám, akkor egy jó Akela szám mindent megold (vagy épp fokozza a jókedvet). Ugyan nekik nincsenek raaszista megnyilvánulásaik, de mindenről írtakcmár kritikát, legfőképp a társadalomról és Istenről. Velük tudok egyébként a legjobban azonosulni.

aug. 6. 21:42
 10/15 anonim ***** válasza:
*és mindenféle vallásról.
aug. 6. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!