Ez lehet rasszistának fog hangzani elsőre, de van itt más is aki nem szereti mennyire elterjedtté vált a fekete zenestílus az utóbbi években?
A rapet én sem szeretem.
Ugyanakkor a fekete hatás miatt elég fura aggódni, hiszen a zenei stílusok többsége, ami nem komolyzene, az a feketék miatt létezik. Mindegyik a bluesból meg jazzből nőtt ki.
Nem feltétlenül a stílussal van gond. Mondjuk én sem vagyok oda a rap-ért, de kifejezetten mókás tud lenni, amikor vasággyal negyven kilós srác menőzik, hogy mekkora gengszter ő...
Egyébként rap-től függetlenül vannak kifejezetten szép dalaik, a gospelt például szeretem. Vagy az autentikus afrikai zene is szép tud lenni.
#4 Inkább a rock.
2-es vagyok, én írtam, hogy nem a stílussal van gond. Attól, mert nekem nem jön be, még lehet jó.
Egyébként engem tényleg az zavar, hogy mindenki annyira "kemény", meg "gengszter", ráerőltetik a stílusra ezt a vonulatot, és azt hiszik, hogy ami nem erről szól, az már nem is rap.
Vagy a másik véglet a "de jó nekem, mert meg van mindenem, és mindenki csíra, akinek nincs annyi pénze, mint nekem"...
Egyébként van, amelyik tetszik, ha nem is állandóan azt hallgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!