A magyaroknál mennyire népszerű az angol nyelvű dalok?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy lehet valaki Magyarországon magyarként sikeres úgy hogy angolul énekel vagy az emberek így néznek 'hogy miért kell ennek más nyelven énekelnie'.
És ha már itt tartunk a countryt country pop-ot szerernik a magyarok?
aug. 1. 13:21
1/6 anonim válasza:
Azhriah is angol dalokkal kezdte, ma a legnagyobb híresség a zene világban Magyarországon.
Nekem a régi angol dalai sokkal jobban tetszenek mint a maiak, de sajnos nem azokkal tudott befutni.
Ha érdekelnek, nézz bele 2-3 dalába 3-4 évvel ezelőttről, szerintem simán befuthatott volna azokkal, de a magyaroknak nem arra volt igény.
aug. 1. 14:26
2/6 anonim válasza:
Minden országban a saját nyelvű dalokra van igény.
aug. 1. 15:23
3/6 anonim válasza:
Szerintem ez a sikerességtől függ. Ha egy magyar előadó befutna a neten angol dalokkal és utána tudatná a világgal, hogy igazából magyar, akkor itthon majdnem mindenki gond nélkül elfogadná, a legtöbben még talán büszkék is lennének rá. Picit olyan ez, mint a magyar válogatott légiós játékosai: ameddig jók, nem igazán érdekli a nézőket, hogy honnan származnak.
aug. 1. 17:04
4/6 anonim válasza:
"Úgy értem hogy lehet valaki Magyarországon magyarként sikeres úgy hogy angolul énekel vagy az emberek így néznek 'hogy miért kell ennek más nyelven énekelnie'."
Én így nézek rájuk, igen. Ezért nem érdekelnek például az újabb magyar metálegyüttesek. Az ember legyen képes az anyanyelvén alkotni. Kertész Imrét sem angol fordításban olvasom.
aug. 1. 20:34
5/6 anonim válasza:
Mármint teljesen megértem, ha valaki angol nyelvű dalokkal akar kitörni a nemzetközi színtérre, de hogy mondjuk koncerten magyarok által szerzett, magyar közönségnek előadott dalokat angol nyelven üvöltsek a szintén magyar haverokkal, az tőlem teljesen idegen. Pedig nem vagyok valami nagy hazafi.
aug. 1. 20:38
6/6 anonim válasza:
Értelmét nem nagyon látom. Nemzetközi karriert befutni magyarként esélytelen, itthon pedig népszerűbb lehetsz magyar szövegekkel, mert többen megértik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!