A magyaroknak lesz elég vér a pucájukban gólt lőni az angoloknak a Puskásban csütörtök este?
Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 13:09
4/11 anonim válasza:
Mi az hogy a “magyaroknak”??? Te talan nem az vagy? Felejtsuk mar el ezt a kibtt magyarozast.
5/11 anonim válasza:
Nem lesz semmi, tele lesz a gatya. Ez a véleményem.
6/11 anonim válasza:
Nem ilyen egyszerű ez ahogy te gondolod. Vérrel teli pucával a hálószobában érdemes vagánykodni, máshol sok hasznád nem veszed.
8/11 NigelB válasza:
Ilyen az elfogult ember. Hülyeséget beszél. Az eredmény is majdnem stimmel, csak fordítva lett, és kétszer annyi lett.
Ha az életben is ilyen hülye vagy, nem fogod sokra vinni. Hacsak nem nyalod be magad valamelyik NER kompatibilis céghez.
9/11 anonim válasza:
Basszus és ott hezitáltam a lottózóba, hogy megrakjam e a 0-4-et, én marha meg nem tettem meg.
(kettes hozzászóló vagyok)
10/11 anonim válasza:
3-as vagyok...
Hát ez nem jött be:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!