Csak szerintem nagyon cringe az Első Emelet?
Persze hogy az, ugyanolyan retro szemét, mint Rapülők, Szikora, Fenyő meg a többi hulladék, amit a borzalmas Retro ad.
Nekem is hallgatnom kell a 45+-os kollégák miatt, az ilyen Első Emelet-féléket pont az ilyen indokolatlanul beképzelt, tájékozatlan 45-50 felettiek hallgatnak, akiknek halvány fogalmuk sincs a mai zenékről (a mainstreamen kívül) és vinnyognak, h régen még igazi zenék voltak (nagy eséllyel az első kettő kötekedő válaszoló is pont ilyen) :DD
Az Állj vagy jövök és Éretlenek is borzasztóan kínos számok, sztem a mai popzenéket is bőven alulmúlják. Ezeknél tényleg csak az ilyen Emberek meg R-Go szintű borzalmak rosszabbak.
De ahogy korábban írta vki, szinte minden magyar zene hulladék, különösen a régiek, ami nem is csoda elnézve az idősebb korosztály igénytelenségét és szellemi szinjét.
#13 Mit szólsz például az Illés, az Omega, a Metro, a Karthago vagy az LGT számaihoz? Azért ezeket egyáltalán nem lehet hulladéknak nevezni.
Ami szerintem még hulladék, az a Neoton Família 1980-tól és a Hungária, Barta Tamás kilépése után.(1971-től.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!