Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak itt olyan emberek...

Vannak itt olyan emberek akiket (már bocsánat a kifejezésért, de) irritálja Azahriah zenéji?

Figyelt kérdés
Mert engem nagyon, ha meghallom rendesen rosszul leszek. 😂 Ezzel nem akarok megbántani senkit se, mindenkinek joga van ahhoz, hogy szeresse vagy nem.

#zene #Puskás #Azahriah #Rosszzene #irritáló zene
máj. 16. 19:30
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
#29 de ne erőltesd, neked nem jön be, hát akkor nem jön be.
máj. 25. 08:38
 32/41 anonim ***** válasza:
66%

A személye egyáltalán nem irritál, nem is ismerem, vagyis konkrétan semmit nem tudok róla.

Más kérdés, hogy a zenéje már inkább, de az sem azért, mert maga a zene irritáló, hanem hogy hogy lehet ez ennyire populáris? Semmi egyedi nincs benne, sem a zenéjében, sem a hangjában. A szövege lehet hogy "sokatmondó" (ez sem az én véleményem, csak mondták hogy sokakat megszólít), de én meg azzal nem szoktam foglalkozni, az a kedvenc stílusomban is csak másodlagos/kiegészítő. A zenéje is meg a hangja is tucathangzás, pont a múltkor hallottam valami zenét a rádióban, és rá is vágtam, hogy ez ő lesz. Már mondták is, hogy az kicsoda, de nem ő volt. Na, ennyire egyedi :)

És ha valakinek, akkor nekem van fülem a zenéhez (meg tudásom is, más kérdés, hogy valamiért sosem vonzott az, hogy zenész legyek - pedig lehet jobban jártam volna).

máj. 25. 21:29
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Abban az országban ahol kis Grofo, Tóth Gabi, és csótány Feró a "szint", ott milyen értékekről beszélünk?

Ja, hogy ez ugyan az a hely, amit -anno- Erkel, Kodály, Bartók neveit is fémjelzett?

Hoppá..........

máj. 25. 22:11
 34/41 anonim ***** válasza:
46%

Vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban:

Engem a hangja, műremegtető éneklése, hadarása irritál, ráadásul lenyúlta azt a stílust mástól, amivel betört a köztudatba. (Hallottam már külföldi énekeseknél, korábbi dal volt, azt hittem ő az, de nem. :) Tehát nem egyedi, amit csinál, ráadásul mindenféle zene stílusokat kever (spanyol, cigányzenét, pop- és rockzenét a rappel stb.), viszont nem vita tárgya, hogy ehhez viszont ért, van hozzá zenei érzéke. Meghallgattam tőle korábbi felvételt, teljesen normálisan és kifejezetten jól énekelt és tetszett. Kár, hogy ezt a stílust nyomja. Azt is el kell ismerni, hogy kitartó és ügyes, ugyanakkor irtó nagy szerencséje van, hogy ennyire felkapták.

Az intellektusától viszont azért annyira ne ájuljunk már el.

Sokkal tehetségesebb zenészek is vannak nála. Ha már magyar zene, pl. egy Quimby zenekarhoz egyáltalán nem ér fel, ami régen volt. Persze, most ez van, fiataloknak kell a rajongás valaki iránt, viszont a politikai nézetei, hergelése - amivel egyáltalán nem értek egyet, és nagyon nem bírom, mikor olyanok próbálnak befolyásolni szintén hozzá nem értő embereket, amihez nem ért. Persze lehet véleménye, de bicskanyitogató, mikor olyanokat támogat, akik konkrétan elárulták a hazánkat. Persze szinte csak ilyeneket látok a médiában, a vak is látja, őket nyomják, támogatják úgy, hogy valójában gőzünk sincs a történelemről.

Tehát nemcsak a stílusa, hanem a szövegei, megnyilvánulásai is sokakat irritál, én úgy fogalmaznék, hogy megosztó.

máj. 25. 23:54
 35/41 anonim ***** válasza:
69%

Zenéi.

Engem pl irritálnak,s ezért nem is hallgatom a zenéit.

Viszont minden beszélgetést meghallgatok vele,mert mint ember, nagyon szimpatikus.

máj. 27. 12:20
 36/41 anonim ***** válasza:
46%

"...hanem hogy hogy lehet ez ennyire populáris? Semmi egyedi nincs benne, sem a zenéjében, sem a hangjában."

Pont ezért populáris, mert ha egyedi lenne, alig hallgatná valaki. A köznek a közép-szer kell!

jún. 1. 20:35
 37/41 anonim ***** válasza:
69%

Elég szánalmas és szoba hőmérsékletű IQ-ra vall az, hogy igénytelennek neveztek valamit, ami NEKTEK nem tetszik... Komolyan én ki nem állhatom a metalt mégis elismerem mint stílust és az előadókat is mint művészek egyszerűen csak nem az én stílusom... Nektek nem a stílusotok Azahriah nekünk igen fogjátok fel, fogadjátok el és lépjetek tovább. Ha birkának mondtok minket? Szivetek rajta de le se szarjuk mert ilyen suttyó f.sz.parasztok véleményére nem adunk. K.rva anyját az összes Rammstein fannak szar a zenei ízlésetek. Kb ilyenek vagytok.

Undorító személyiségetek...

jún. 8. 11:40
 38/41 anonim ***** válasza:
52%

Ugye? De rám már nem tudnak mit mondani, én Rammsteint is meg Azahriah-t is hallgatol xd

jún. 8. 12:40
 39/41 anonim ***** válasza:
53%

38# Ez nem igaz mert így már ők is és a Rammstein haterek is rád szállnak.

Ui: Nyilván én csak példaként írtam

jún. 8. 18:59
 40/41 anonim ***** válasza:
52%
#37 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
jún. 8. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!