Vannak itt olyan emberek akiket (már bocsánat a kifejezésért, de) irritálja Azahriah zenéji?
Figyelt kérdés
Mert engem nagyon, ha meghallom rendesen rosszul leszek. 😂 Ezzel nem akarok megbántani senkit se, mindenkinek joga van ahhoz, hogy szeresse vagy nem.máj. 16. 19:30
21/41 anonim válasza:
Életemben csak 2 számot hallottam tőle azt se magamtól, számomra semleges és nem foglalkozok vele
22/41 anonim válasza:
Nagyon sokan vannak akiket irritál. Nekik azt javaslom, ne hallgassák. És ne foglalkozzanak vele. Ugyanis nagyon sokan gyűlölködnek, ahelyett, hogy csak egyszerűen nem foglalkoznának azzal, ami nek nekik szól.
Én kedvelem néhány számát, szívesen meghallgatom őket. Nekem a srác is szimpatikus, értelmes, kedves és igen szerény gyerek. Persze aki csak a felszínt kapargatja, az ezt nem tudhatja róla, s az ellenkezőjét hiheti.
23/41 anonim válasza:
Szerintem csak azért mert rengeteg rajongója van ugyanúgy mint a BTS-nek is és ezért divat utalni
24/41 anonim válasza:
Engem nem irritál mert szerencsére rádióban és más helyeken is ritkán hallom. De amúgy nem szeretem a hangját és a számait sem. Nem az én stílusom.
25/41 anonim válasza:
Nem tudom melyik zenekar ez, így nem is irritál.
27/41 anonim válasza:
Amúgy szerintem ő nézi mit írnak róla itt.
Egy éves riportban mondta, hogy mostanában jó a gyk. 😀😀
28/41 anonim válasza:
#27 vagyok
Nekem a Mariana árok óta nagy kedvencem.
29/41 anonim válasza:
En egyszeruen nem tudom megfejteni mi a sz@rt esznek rajta annyian. Meghallgattam a zeneit es egyszeruen nem birom "megszeretni". 35L
30/41 anonim válasza:
#29 szerintem azt eszik rajta, hogy a vérében van a zene, istenien játszik a hangjával, és úgy gitározik mint Santana. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!