Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vannak itt olyan emberek...

Vannak itt olyan emberek akiket (már bocsánat a kifejezésért, de) irritálja Azahriah zenéji?

Figyelt kérdés
Mert engem nagyon, ha meghallom rendesen rosszul leszek. 😂 Ezzel nem akarok megbántani senkit se, mindenkinek joga van ahhoz, hogy szeresse vagy nem.

#zene #Puskás #Azahriah #Rosszzene #irritáló zene
máj. 16. 19:30
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
64%

Hú most aztán bekérdeztél mi? XDXD

Igénytelen vagy,mert Azahriást hallgatsz. Nem javít rajta a Queen.

De a Queen jó példa az igényes zenére. Én ugyan rühellem a Queent, de ELISMEREM hogy zeneileg nagyot alkottak.

Ez a különbség a kettő között.

máj. 17. 13:59
 12/41 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem nem éppen intelligens dolog valakit azért igénytelennek nevezni, mert olyan zenét hallgat, amit te nem kedvelsz.

máj. 17. 14:15
 13/41 anonim ***** válasza:
69%

Egyébként meg legyek igénytelen, nem zavar, én így vagyok boldog, hogy olyan zenéket hallgatok, amiket szeretek. Rockot is meg Azit is :)

Csak sose értettem, hogy valakit miért kell bántani azért, mert mondjuk Azahriah-t hallgat. Én pl. sose bántottam senkit azért mert mondjuk Dua Lipa zenéje tetszik neki. Attól még, hogy nekem nem tetszik, másnak miért ne tetszhetne?

máj. 17. 14:19
 14/41 anonim ***** válasza:
47%

Kezdjük elolről, mert nem értetted mwg az írottjaim lényegét.

Az első kommwntben felsoroltam, hogy MITŐL igénytelen a csóka zenéje.

És hogy aki ezt az igénytelen zenét igémyesnek tartja, téved. Objektív mércék alapján bekategorizálható a zene. Nem igényes.

Egyebekben azt hallgat mindenki, amit akar, csak ugye ismered a mondást, miszerint "egymillió légy nem tévedhet". Na ez is ilyen.

De amúgy ne érezd magad korlatozva, azt hallgatsz, ami tetszik.

máj. 17. 14:31
 15/41 anonim ***** válasza:
66%
PS: nem te magad vagy egy az egyben igenytelen. Viszont haaznodra válna felismerni a különbséget a két zene között, ég és föld. De még így is, a te saját preferenciád mindegyik.
máj. 17. 14:34
 16/41 anonim ***** válasza:

Természetesen tudom, hogy ég és föld, de attól még lehet mindkettő jó. Már akinek..

"Egyebekben azt hallgat mindenki, amit akar, csak ugye ismered a mondást, miszerint "egymillió légy nem tévedhet". Na ez is ilyen."

Erre csak annyit reagálnék, hogy ezt fordítva is értelmezhetjük, hiszen rengeteg ember szereti, fiatalok, idősebbek egyaránt.

Mindegy, igazából nincs értelme vitatkozni zenei ízlésen :D

máj. 17. 14:39
 17/41 anonim ***** válasza:
63%

Őstehetség a srác, kb százszor jobb a vére mint az átlag magyarnak.

Ez a titka, voálá.

máj. 18. 09:51
 18/41 anonim ***** válasza:
83%
Zenéi. Nem kell jö betű.
máj. 18. 09:52
 19/41 anonim ***** válasza:
47%

És nem csak balkáni, hanem latin és afrikai stílusokat is kever zseniális gördülékenyen, valamint nem hajlandó betartani a slágerek felépítését, váratlan fordulatokban bőveljednek a számai, és tele van lélekkel.

Úgyhogy én imádom. 😊❤️

máj. 18. 09:55
 20/41 A kérdező kommentje:
18. Elírtam, bocsi.
máj. 18. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!