Van "népszerűtlen" véleményetek (angolul unpopular opinions) a koreai zenével, vagy bizonyos előadókkal kapcsolatosan?
A cégek olyan tartalmakat készítenek, amelyek barát/barátnő/férj/feleség anyagként jelenítik meg őket.
Nem minden rajongó ilyen. Sokan közülük szeretik a zenéjüket, vagy egyszerűen csak tudják értékelni őket.
Most lehet sok fan haragudni fog rám, de ettől függetlenül nagyon szeretem ezeket a bandákat csupán ez a véleményem :D
1) A blackpink túlértékelt(blink vagyok én is ne oljetek meg pls), sok olyan banda van ami van annyira tehetséges mint ők, csupán az évek alatt durván fel lettek hypolva és a legtöbb blink egyszerűen képtelen elfogadni hogy nem ők az egyetlen tehetséges banda, vagy pl mivel a kpop egyre népszerűbb világszerte, több kpop előadót hívnak nagy zenei fesztiválokra, pl idén a lesserafim is fellép a coachellan (vagy hogy írjak pontosan), és rengeteg blink fel van háborodva, hogy pl "akkor is a Bp volt az első" meg "a Bp a legjobb banda a lesserafim a nyomába sincs" (és rengeteg éhez hasonló kommentet olvastam) és hogy őszinte legyek ez szánalmas túl hypolas.
2) kpop fanok csak egy tagot "stannelnek" vagy éppen nem mindegyiket. Hogy őszinte legyek ha egy tagot (vagy többet) nem kedvelsz, akkor ne nevezd magad igazi fannak. Halgasd a zenéiket, de ha utálsz pár tagot, nem vagy fan.
3)"too much facial expression" nem vagyok benne teljesen biztos hogy van ez magyarul, szvl nézzétek el légyszi :D szvl roviden, engemet egyszerűen idegesít ha egy idol nagyon rájátszik a "cukiságra" meg ilyenek, de már annyira hogy nekem van szekunder szégyen érzetem. (Pl gyakran van hogy wonyoung is, akármennyire szeretem nem tagadhatom le hogy nekem az túl sok nézni) sőt, valószínűleg ez nekik is kínos, különösen úgy hogy utána a fél internet tele van vele. Szerintem normalizálni kellene már hogy nem minden idolnak, embernek van természetesen "cuki" külseje vagy személyisége (pl jungwon (enha) én szerintem nem játszik rá erre a cuki szerepe, viszont akkor is az)
4) és most jön az ami miatt BIZTOS hogy sokat fogok kapni. Tehát szögezzük le először is hogy arms vagyok már egy pár eve, DE véleményem szerint, miután a bts visszajön 2025be legfeljebb 1 comebackjuk lehetne, és utána disbandolnanak. Valljuk be, nem 19-23 évesek már,nem öregek nyilván, viszont ha idolok maradnak, nem tudnak rendes életet élni. Biztos sok dolog van amiről nem tudunk, de az sem biztos hogy idolok szeretnének maradni, lehet valamelyik tag igen, lehet valamelyik nem. Ezért lehetne még 1 comebackjuk, és után amelyik tag szeretne újra debütálhatna. Nyilván ezt nem úgy értem hogy valszeg utáljak a munkájukat, vagy az armykat, de biztosan nem szeretnék éltük végéig idolkent élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!