Ez elég indok lenne arra, hogy megszakítsd a kapcsolatot? Miért viselkednek így bizonyos emberek?
- Állandóan lemondja a közös programot arra hivatkozva, hogy közbejött valami fontosabb
- Ha ezt kifogásolom, akkor nem ír vissza, beghostingol majd napokkal később válaszol, hogy nem volt jól, meg családi dolgokat intézett és ne haragudjak
- Elfelejti, hogy mikorra beszéltük meg a találkát. És azzal magyarázkodik, hogy annyi sok minden jött össze neki, hogy kiment a fejéből.
- Lehetetlen előre tervezni, mert sosem tudni, mikor tűnik el random.
Ma volt végre egy szabad napom, meg is beszéltük, hogy elmegyünk moziba, és nemhogy nem mondta le, de nem is írt.
Most, hogy ezeket leírtam, látom, hogy el kellene küldenem a 'csába. Eddig csak az tartott vissza, hogy mindig jól érezzük magunkat, amikor találkozunk.
Igen, elég. Ezek csak kifogások a részéről.
Keress mást, biztosan találsz olyat, aki nem ilyen.
Volt ilyen "barátnőm".
Én nagyon szerettem őt, mindig kerestem, hívtam magunkhoz, mindenfelé, de csak a kifogások jöttek sorra, tanul, nem engedik, rokonokok vannak náluk stb, amit el is hittem.
Addig amíg anyukámmal el nem mentünk vásárolni, és megláttam egy másik csajjal vihogva a Plazában, holott nekem azt hazudta hogy megjött neki és nincs jól...
Az nagyon rosszul esett. Többet szóba se álltam vele. Találtam utána normális barátnőt magamnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!