Miért olyan nehéz egy bizonyos kor után ismerkedni/barátkozni?
Jó pár éve nincsenek közeli barátaim akikkel együtt lóghatnék és ha ismerkednék is (többnyire interneten keresztül) nem igazán sikerül, és sajnos nem is tudom hogyan kellene. Úgy érzem nem igazán az erősségem az ismerkedés, de ez a hosszantartó magány is megőrjít már.
A 20-as éveim végén vagyok és a hasonló korúaknak már megvan a saját társasági köre, ahová nehéz lenne beilleszkedni. Tini koromban voltak igazán barátaim, de velük megszakadt a kapcsolat ahogy másfelé mentek az útjaink, más suliba kerültünk stb.
Ahogy észreveszem nem is hajlandóak sokan barátkozni/haverkodni talán amiatt mert megvan a saját életük!?
Én azt mondom, párkapcsolatot nehezebb, a saját mániáid miatt, meg már egy erősebb személyiség vagy - elviekben.
De pl barátokat könnyebb szerintem találni néhány esteben.
Nekem gyerekként és tinikoromban nem voltak barátaim, mindenki egy idióta volt körülöttem, érettebb és értelmesebb voltam még a falusi felnőttektől is, én már akkor több voltam mindnekitől, a gimiből is ketten mentünk csak továbbtanulni, mondjuk pont azzal a másik emberrel vagyok talán még jóban a múltamból. :D
Most felnőttként meg, abban a közegben, ahova elköltöztem, meg ahol doglozom, értelmes, saját humoromnak való emberekkel vagyok körülvéve, nincs kb. egy szabad percem se, mert mindig valami program van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!