Érdemes 33 évesen, totál amatőrként gitárt venni?
30
A Master of Puppets szóló előtti átvezetése elég jól szól PET palackokon is :D
Hangszerboltba bemenni meg azért jobb az online térnél, mert ott láthatja, hallhatja, kipróbálhatja élőben, vannak hozzáértők, akik - jó esetben - segítőkészek.
Online meg az ember teljesen kezdőként rábök valamire, ami a képen jól néz ki. (Vagy ideális esetben azért utánanéz, olvas, hallgat értékeléseket, stb.)
Boltban sem muszáj rögtön vásárolni.
30
Metálnál a városi legendákkal ellentétben többet számít az erősítő meg a pedálok mint a gitár. Single coilos telét is elég sokan hasznàlnak metálra persze esztétikailag nem az a kimondott metálbalta de simán lehet vastagabb húrokkal a fender menzúrával simán lentebb lehet hangolni. Cserébe tisztán is szép hangrja van tanulásnál meg úgy is az a fontos mert nem szétgainelt sounddal kell megtanulni játszani mert elfedi a hibákat.
37@: "Single coilos telét is elég sokan hasznàlnak metálra" tudnál néhány példát mutatni erre?
Tehát vegyen egy single coil-os telét, mert állítólag metálra sokan használnak olyant, de amúgy sem baj ha nem egy humbuckeres metálgitárja van, mert a tele tisztán szépen szól....? Wtf?
38
Ő tanulni akar. Tanulni meg nem metált fog egyből. Akkor meg jó ha nem egy olyan hangja van mintha víz alatt játszanál. A példára meg gugli a barátod ha már ennyire fogalmad nincs az egészről.
39@: én ezt már az első hozzászólasomba írtam hogy ez nem úgy működik hogy fogom a gitárt és zúzom a metált. Majd ha naponta gyakorol 1-2 órát, pár év múlva már lehet zúzni a metált, de addig is bőven megtenné egy akusztikus, hogy a legalapabb akkordokat, pengetési sémákat megtanulja. De én már ilyenekkel nem erőlködök, minden kezdő egyből füstölgő szólókat akar tolni, zúzós riffeket, tökig leengedett gitárral, ugrálva a színpadon. Úgyis rájönnek majd hogy ez nem így működik.
Igen, ennyire fogalmam sincs az egészről...szóval segíts már rajtam szerencsétlen tudatlanon, kik azok a nevesebb metálgitárosok akik single-coilos telével zúzzák a metált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!