Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi az oka annak,hogy a fősodra...

Mi az oka annak,hogy a fősodratú rádiók nem hajlandók a metált megismertetni a tömeggel?

Figyelt kérdés
Én azt látom,hogy az emberek zömének fogalma sincs a műfajról és a rengeteg alműfajairól. Ha az átlagember meghallja,hogy metál,azonnal rávágják,hogy kiabálás az egész és,hogy Metallica,mert mást egyáltalán nem ismernek.

2023. dec. 28. 18:37
1 2
 11/13 D-Mano ***** válasza:
49%

2023-ban, az internet korában még a rádiókról beszélünk??

-2023-ban már csak a Balázs-féle talk-show-k és a tömegek számára jól bevált zenék (retro-slágerek, és új, aktuálisan nagyon menő slágerek) mennek. Még ezek sem hoznak nagy nyereséget, de minden más nettó pénzkidobás egy rádiócsatorna számára.

Én metálos vagyok, de mivel magamtól nem hallgatok rádiót, interneten meg bármit hallgathatok, így igényem sincs erre.

2023. dec. 29. 01:29
 12/13 anonim ***** válasza:
70%
Mert a fősodratú igényt szolgálják ki, ami -és most kapaszkodj meg- nem a metál! A középnek a középszer kell!
2023. dec. 29. 20:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Te komolyan bedobálnád a kincseinket, a mesterműveket a rádiós szemét közé?
2023. dec. 30. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!