Ajánlanátok olyan zenét, melynek az a tartalma, hogy megbántottak, és csak akkor kezdeném újra a dolgot, ha az expárom olyan lenne újra, mint amilyennek megismertem? Egyszerűen nem találok sehol!
Miért írna valaki olyasmiről, hogy "csak akkor kezdeném újra ha..."? :DD
Elég nagy gyökérség. Az éppen divatos indie emo bandákat már próbáltad? Ott tudom elképzelni esetleg, de azokat meg nem ismerem jól igazából...
Én az Anti Fitness Club zenéit ajánlóm,bár elég szakítos dolog.Pl.: Nincs kiút,Rosszútra tévedtem,Miért hazudom...
Kb ezek.
Jó most öljetek meg mert szeretem az A.F.C-ot.Én Imádom őket,fiatal vagyok^^
második, én meg is öllek szívesen. én is fiatal vagyok, mégis van zenei ízlésem, nahát. ezek csak színvonaltalan mutáló hangú kisfiúk, akik apuci pénzéből kerültek be a médiába.
amúgy nem hinném, hogy van ilyen. írj! :D
Én tisztelem őket és EZ VAN.Nekem mindegy ki mit gondol^^
Próbáld meg az Apocalyptica zenéit,vagy valami romantikus zenét és te mond el neki amit szeretnél/nem kell énekelni/
Ami nekem beugrott hirtelen az Gwen Stefani - Cool száma.
Kb arról szól, h most újra találkozik a régi, egyetemi barátjával, aki nagy szerelme volt, de ő most az új barátnőjével jön, és nehéz elhinnie, mennyire más minden mint régen volt,hogy mennyire megváltoztak, felidézi a régi érzéseket.
Jó ez mondjuk nem pont az, amit írtál, de kb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!