Desh magasabb színvonalú zenét csinál mint GWM?
Figyelt kérdés
2023. okt. 12. 11:27
1/2 anonim válasza:
Nem. Mindkettő mocskosul bunkó és szerintem egyik se színvonalas, de GwM technikailag sokkal jobb. Bizonyítékul belinkelem a szereplését a dalfutár című műsorban, amiben egy egészen jó részt írt a dalhoz és jól elő is adta.
[link] (49:40-től)
2/2 anonim válasza:
Azért az erős túlzás, hogy G.w.M technikailag sokkal jobb. Szerintem, és a jegyeladások stb. alapján is, Desh kategóriákkal jobb. A szövegeiknek ugyan egyikőjüknél sincs túl sok mondanivalója sok esetben, de Desh szövegei legalább jobban csengenek. Azért mi poén már pl, hogy "pattog a lowrider, füstöl a cannabis". 🤣 Nem is tudom honna tudnak ennyi süketséget megírni egy dalban, de néha kikapcsolódásként szétadom ezeket a trap szövegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!