Blackpink fanok! Szerintetek milyen lett a The Girls?
Figyelt kérdés
Szerintem amúgy nagyon jó lett! Szerintetek (még mindig a Blinkeknek szól!) milyen lett? És szerintetek melyikük illik ennek a dalnak a koncepciójához?
2023. szept. 6. 20:48
41/63 anonim válasza:
#40 pl.
1. "Ki a f*szom kérdezett már nem azért? Tudom, hogy nem az egész gyakori kpop stan, de ez csak azoknak szólt!"
2. " én meg Blackpink rajongókat kérdeztem!"
42/63 A kérdező kommentje:
Én itt befejeztem a vitát! Fáradt vagyok ehhez! Ti csak nem akarjátok elfogadni, hogy CSAK BLACKPINK RAJONGÓKAT KÉRDEZTEM, ÉS TUDATNI AKARTAM VELE! (De tényleg túlzásba vittem egy kicsit.)
2023. szept. 16. 23:56
43/63 anonim válasza:
Itt csak te vitázol , rajtad kívül mindenki normális hangnemben képes volt kommunikálni ebben a témában.xd
44/63 anonim válasza:
Gyakori kérdések be like , egyébként nem neki kell fogadnia a kritikákat mivel nem az ő kreálmánya hanem a blacpink meg az aki velük dolgozik ők csinálták a kérdezőnek egyszerűen csak tetszik a szám és kíváncsi volt arra akinek szintén tetszik mi fogott meg benne de nyilván nem mindenkinek tetszhet ugyanaz mivel relatív egy adott dologról legyen az bármi, mindenkinek más lesz a véleménye és itt kb mindenki hibás volt mert vitatkoztak a kérdezővel h nem bírja a kritikát közbe nem is ő csinálta a zenét a kérdező meg csak abban hibás h oda figyel a negatív hozzászóláshoz igazából csak el kellett volna engednie h lesznek akik negatívan szólnak hozzá
45/63 anonim válasza:
Elirtam *Blackpink (#44 vagyok )
46/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm #44/45! Végre valaki aki megért engem❤❤!
2023. szept. 17. 20:19
48/63 anonim válasza:
#44 mi nem azt kerjuk h elfogadja a negativ kritikat mi csak azt kerjuk HOGYHA valaki negativat kommentel akkor ne ugassa le
49/63 A kérdező kommentje:
#48 azért írtam oda, mert én nem az utálókat kérdeztem! Miért nem tudod elfogadni ezt??????
2023. szept. 17. 21:26
50/63 anonim válasza:
#49 mert nem ugatunk be egy random embernek csak azert mert mas a velemenye! erre anyad nem tanitott meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!