Blackpink fanok! Szerintetek milyen lett a The Girls?
Figyelt kérdés
Szerintem amúgy nagyon jó lett! Szerintetek (még mindig a Blinkeknek szól!) milyen lett? És szerintetek melyikük illik ennek a dalnak a koncepciójához?
2023. szept. 6. 20:48
21/63 anonim válasza:
kedves kerdzo nem en vagyok az aki nem tudja elviselni a kritikat
22/63 A kérdező kommentje:
#21 hogyha a te kedvenc csapatodra vagy énekesedre mondanák, hogy nagyon rossz énekes/rapper, vagy nem is kellett volna bele fognia ebbe, akkor te örülnél ennek?
2023. szept. 10. 13:27
23/63 anonim válasza:
#22 Én ezt egy szóval sem mondtam. De szerintem annyira hibátlan lemezt akartak, hogy az egész értelmét vesztette.(Szerintem Rossz minőségű, más szerint nem az). :)
24/63 A kérdező kommentje:
#23 legalább a zárójelben lévő mondatoddal egyetértettem. Hála a jó Istennek!
2023. szept. 10. 18:40
25/63 anonim válasza:
Jó ebben részben igazad van, de ezt kultúrált formában is lehet közölni, ahogy most te is, és normálisan érvelni amellett Amit gondolsz.
26/63 anonim válasza:
Vagy nehéz asszertívnek lenni? :)
27/63 A kérdező kommentje:
#25 kire, és mire gondolsz?
2023. szept. 10. 19:33
29/63 A kérdező kommentje:
#25, de akkor mire értetted? Legalább azért ezt is elmondhatnád hamár én vagyok a kérdező!
2023. szept. 10. 21:45
30/63 anonim válasza:
#22 nem nyilvan nem orulnek neki de en nem ugy regalnam le ahogy te (magyarul en ervelnek az igazam mellett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!