Blackpink fanok! Szerintetek milyen lett a The Girls?
Szerintem amúgy nagyon jó lett! Szerintetek (még mindig a Blinkeknek szól!) milyen lett? És szerintetek melyikük illik ennek a dalnak a koncepciójához?
ez egy velemeny volt
te velemenyt kertel, kaptal, tanuld meg elfogadni
#3as vagyok
szeretem a blackpinket de ez en szememben nem lesz attol meg jo egy szam mert a blackpink adta ki es mondjuk nem a twice
en ha a kedvenc bandamnak jon ki uj zeneje akkor is elgondolkozom azon hogy ha egy kevesbe kedvelt banda alatt jonne ki akkor is tetszene
lehet h neked is ezt kene csinalnod
azert mert blackpink meg nem lesz egybol jo
" Ki a f*szom kérdezett már nem azért? Tudom, hogy nem az egész gyakori kpop stan, de ez csak azoknak szólt!"
Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához...
Azért írtam ki ezt, mert nem szeretnék vitát aminek a kezdetét már itt láthatjuk!
„azert mert blackpink meg nem lesz egybol jo”
Ez nekem tetszik. Van olyan dal, amit kevesebbszer szoktam hallgatni. Pl a See U Later, vagy a Sour Candy, vagy Shut Down. Nem minden dalt hallgatok meg én sem. De ez így van a BTS-nél is. Pl a Boy in Luv nem tetszik, de a No More Dream igen. Érted a lényeget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!