Blackpink fanok! Szerintetek milyen lett a The Girls?
Figyelt kérdés
Szerintem amúgy nagyon jó lett! Szerintetek (még mindig a Blinkeknek szól!) milyen lett? És szerintetek melyikük illik ennek a dalnak a koncepciójához?
2023. szept. 6. 20:48
31/63 anonim válasza:
#29 Mindenkinek mások a kommunikációs képességei. A képességek eléggé adottak, nem könnyen változnak, inkább árnyalódnak.
de azért nem ártana megtanulni a vesztesmentes konfliktuskezelést...
A vesztesmentes konfliktuskezelés azon a megközelítésen alapul, amely feltételezi, hogy egy konfliktusban mindkét félnek lehetősége nyílik arra, hogy szükségleteik kielégítést nyerjenek. Többnyire kreativitást igénylő feladat a felek számára egyaránt megfelelő új megoldást találni és/vagy bizonyos kommunikációs módszereket alkalmazni.
32/63 anonim válasza:
Szerintem nem lett jó. Sajnálom, mert a Lovesick Girls óta nem sikerült olyannal jönniük ami tetszene.
33/63 anonim válasza:
kerdezo … most hogy irtam neked egy velemenyt most meg letorolted a kerdest?!💀😂
34/63 A kérdező kommentje:
Nem, hanem a moderátorok kitörölték, mert itt van ugyanez a kérdés🤯! Logika!
2023. szept. 14. 21:20
35/63 anonim válasza:
es ezt nekem honnan kellet volna tudni?!
36/63 anonim válasza:
#34 flegma, beképzelt és kioktató voltál velünk szemben, nem tudom miért kaptad fel a vizet. - miért várod el, hogy a mások kedvesen viselkedjenek veled ?
37/63 A kérdező kommentje:
#36 WHAT?????
2023. szept. 15. 21:09
38/63 anonim válasza:
az benne a legrosszabb h nemis erzed h mivolt a baj a megszolalasaiddal…
39/63 anonim válasza:
#37 Ne feltételezz másokról több toleranciát, mint amennyi benned van! ✌️
40/63 A kérdező kommentje:
#39 mikor mondtam ilyet?
2023. szept. 16. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!