Szerinted kik azok a zenészek, akik eltékozolták a karrierüket, és sokkal többre lennének képesek, mint amit csinálnak?
Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 09:13
5/11 anonim válasza:
Tóth Gabi... (csak viccelek :D)
Amúgy én is Lagzi Lajcsit mondanám.
6/11 anonim válasza:
ByeAlex
Sokkal szimpatikusabb és önazonosabb volt a hipster költészetével, de inkább beállt ő is gagyi trash-t gyártani, mert itthon sajnos ebből a szennyből jön a nagyobb lé.
7/11 anonim válasza:
Ebből megkövezés lesz, de én úgy gondolom, hogy a Republicban sokkal több volt, mint amit mutattak magukból, érdemes lett volna jobban előtérbe tolni Tóthot mint zeneszerzőt, ahelyett, hogy a kereskedelmi rádiókba akartak volna beférni minden áron.
9/11 A kérdező kommentje:
Jókat írtatok. Én még hozzátenném Falusi Mariannt. Nemrég tök véletlenül felfedeztem Deák Bill Ne szeress engem c. számának a Pa-dö-dő feldolgozását, abban valami hatalmasat énekelt.
2023. aug. 31. 09:44
10/11 anonim válasza:
Kozso. Ha nem a gagyi popot nyomta volna egesz karrierje során. Ő nagyon tehetséges zenész, de az hogy mindig az adott divatba gyartott slagereket es alkotott 100 BSB kopointast… ugy fogunk ra emlekezni, hogy gagyi, trash. Pedig ismertem egy baratom altal es hallottam, lattam, hogy tud zenelni es ért is hozzá…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!