Kinek kell lemondania az Orbán-kormányból - az ilyen nehéz gazdasági helyzetben eltékozolt 5 milliárd közpénzért, amit a lejárt és fel nem használt PCR-tesztekre fizetett ki a Magyar Állam?
Orbán Viktor szavait idézném a Covid járványkezelés kapcsán: „Nézze, szükség szerint, ugye, minden döntést a kormánynak kell meghoznia, következésképpen a felelősséget is a kormánynak kell viselnie, leginkább persze nekem. Ezt én vállalom is természetesen, mégiscsak ez a dolgom, mondhatnám, ezért kapom a fizetésemet.” 2020.09.18.
#4 - Ha tudom, hogy ott áll a raktárban és le fog járni, akkor kiosztom az önkormányzatoknak, hátha fel tudják használni. Bár gyanítom nem tudták volna, mert szakember meg úgyse lett volna hozzá, hogy levegye a mintákat normálisan.
Amúgy meg 5 milliárd az aprópénz. A költségvetés 0,02%-a. Egyszerű kerekítési hiba. Bár ez lenne a legnagyobb gond...
"Amúgy meg 5 milliárd az aprópénz. A költségvetés 0,02%-a."
A Máv karbantartásra szánt éves keretének az 1/6-a ( Homolya nyilatkozata szerint a MÁV karbantartási büdzséje 30mrd forint ). Költségvetési szinten aprópénz, de rengeteg hely van az országban ahonnan ez hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!