Tóth Gabi hogyan lett Év Énekesnõje, ha nincs is új albuma?
Figyelt kérdés
Úgy tudtam, az ilyen díjakhoz mindenhol feltétel egy új album.
Különben mivel „versenyez“, mit énekelt, amitõl az év legjobbja?
Engem érdekelne, milyen szakmai szempontok alapján és ki szavazta ezt meg.
2023. jún. 26. 21:57
41/46 anonim válasza:
Mondom én, hogy szolgalelkű a magyar...
42/46 anonim válasza:
41. Még a Kádár korszakban is tisztességesebb volt a mezőny. Ilyen biztos, hogy nem volt, hogy pár ezer hallgatóval, 16 éve 0 dalt kiadva megnyeri az év énekesnője díjat valaki.
43/46 veterán vas válasza:
Különféle média-trutyiban megjelenik, megvalósította a matyóbaba projektet, igaz hittel gyakorolja a keresztényi szemléletet, vagyis mindenben megfelel napjaink "celeb" elvárásainak.
Az, hogy közben semmi produktum nincs az "eredeti -értsd: énekes- vonalon, hát az bizony senkit sem érdekel.
Talán "rájött", nem attól megy a szekér, ha valaki állandóan danolászik. 😛
44/46 anonim válasza:
A gerince puha, az egója a magasban, SZentendrén azonban tudomást sem vesznek róla. Ott lakik 30 ezred magával, aztán kész. Nem sztár, nem kíséri rengeteg lesifotós, lehet, hogy ez is a baja. Ezért megkapott egy olyan dijat, amit messze nem érdemelt meg. NEM LESZ ettől népszerűbb, az biztos.
45/46 anonim válasza:
Ő a NER k rvája. Ez neki a jutifalat.
46/46 anonim válasza:
Ki tudja, hány NER-essel feküdt már le, a táncosfiú csak az utolsó. Vagy ki tudja. A gyerek kitől van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!