Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tóth Gabi hogyan lett Év...

Tóth Gabi hogyan lett Év Énekesnõje, ha nincs is új albuma?

Figyelt kérdés

Úgy tudtam, az ilyen díjakhoz mindenhol feltétel egy új album.

Különben mivel „versenyez“, mit énekelt, amitõl az év legjobbja?

Engem érdekelne, milyen szakmai szempontok alapján és ki szavazta ezt meg.

2023. jún. 26. 21:57
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
71%

"Alapíts saját díjat és akkor majd te is annak adod oda, akinek akarod! :)"

Ez olyan dedós színvonal, hogy az hihetetlen. A Petőfi rádió egy állami pénzekből működő rádió, tehát az én adóforintjaimból díjazták épp a pártkatonát, ergo legyen már legalább ahhoz jogom, hogy kétségbe vonjam a szakmaiságát a díjazottnak. Azt tudjuk, hogy nektek Fidesz csicskáknak mindegy mi történik, elég, ha a vezérnek tetszik, de azért vagyunk még emberek ebben az országban, akiket érdekel, hogy mit csinálnak a pénzünkkel.

2023. jún. 26. 22:44
 12/46 anonim ***** válasza:
11%

Nem értem, hogy nektek nincs fületek?!

Aki szerint Gabinak jó hangja van, az már Fityesz-csicska?!

Mi a manóért kell mindenkit beállítani valamelyik párt mögé?!

És ha a Fityesz tolja őt, akkor mi van?! Evidens, hogy akikre szavaztatok, akit megválasztottatok, azoknak van döntési joguk

Ha nem lenne Gabinak hangja, akkor jogos lenne, de így eléggé gáz, hogy sajnáljátok tőle a díjat!

2023. jún. 26. 22:51
 13/46 anonim ***** válasza:
79%

Nem a hangjáról beszélünk, azt kérdeztem, hogy milyen idei teljesítménye alapján érdemelte ki ezt a díjat. Az, hogy valakinek van hangja nem teljesítmény, az tehetség. Azzal lehet jól és rosszul sáfárkodni. Az idén csak pocsék, ízléstelen számokat hallottam tőle. Te nyilván megtudod nevezni azt a számot, ami lenyomta az idén az egész országot úgy, hogy az általam nem kedvelt Azahriah pl. minden száma 10x nagyobb siker volt, mint Tóth Gabitól bármi a karrierje során.

Miért vagy Fidesz csicska? Mert fel sem akarod fogni, hogy mi a probléma. Nem véletlen ez a kognitív disszonancia. Nem tudsz válaszolni a kérdésre, csak véded ész nélkül. Mi volt az idei teljesítménye, megtudod nevezni azt a számot, ami szerinted az idén a teljes hazai szcéna felett állt?

2023. jún. 26. 22:59
 14/46 anonim ***** válasza:
28%
13: Ne hari, Húscomb1, de Azariah mégsem lehetett az év énekesnője..! :D
2023. jún. 26. 23:04
 15/46 anonim ***** válasza:
18%
Jav: Azahriah :)
2023. jún. 26. 23:04
 16/46 anonim ***** válasza:
23%

Lexarom, hogy ezek mit danolásztak az idén vagy tavaly, de nem értem ezt a gyűlöletcunamit, ami Tóth Gabit éri.

Igazságtalannak tartom és túlzásnak!

Ezért védem.

És nem vagyok fityeszes, nem érdekelnek a politikai sárdobálások!

Lehetett volna Rúzsa Magdi is akár az év énekesnője - és akkor mi van?!

Semmi!

Nem mind1 neked, hogy ki kapta a díjat?!

Te vagy a párod is nevezett volt? Így már érthető..! :)

2023. jún. 26. 23:12
 17/46 A kérdező kommentje:

Szerintem meg baromira nem kellene evidensnek lennie, hogy a politika beleszól popzenei díjátadók döntésébe (?!). Itt már nagyon nagy baj van, aki ezt tök evidensnek tartja.

Mi közük a mûvészethez egy normális országban?

Mintha a Grammy-t sem Trump/ Biden osztogatná… na hagyjuk.

Én nem „reklamálok“, csak kérdezem, hogy mik lehettek a szempontok.

A többi kismillió elõadónak is nagyon jó hangja van. Ha már itt tartunk.

Pont ezért nem szokott ez „elegendõ“ lenni - egy új album, stílus alapján szoktak díjazni.

Ha nem tudsz a kérdéshez hozzászólni, csak vagdalkozni, akkor inkább pihengess :)

2023. jún. 26. 23:12
 18/46 anonim ***** válasza:
88%

Az valóban nem lehetett, nem is véletlenül írtam férfit. Azért írtam férfit, mert nem kívántam ellenében bármilyen reális példát felvetni, hogy ne lehessen bármilyen elfogultsággal vádolni.

De akkor, hogy érzékeltessem a dolgot, Spotifyon Tóth Gabi számainak alig van több meghallgatása, mint egy underground Rapper csajnak akit az ország alig ismer (Sisi). Na most, akkor miről beszélünk?

2023. jún. 26. 23:13
 19/46 anonim ***** válasza:
12%

Á, szerintem a rapzenének már leáldozott!

17: a kérdéshez szóltam hozzá, csak te nem voltál képes értelmezni.

Itt senki sem fogja neked megírni, hogy miért kapta.

Ő kapta és kész!

Reklamálj a díjat kiadónál.

Szerintem Gabinak már kijárt egy díj, valszeg így gondolták és ezért kapta. De ha meg a hűségéért kapta, akkor sem sajnálom tőle.

Nyilván megdolgozott érte így vagy úgy!

És ez lehetett a fő szempont!

Egy spotifyos bohóckodásnál meg azért Gabi többet tett le az asztalra szerintem.

Igen, rengeteg tehetséges női előadó van, de nem kaphatott mindegyik díjat. Jövőre majd más kapja.

2023. jún. 26. 23:19
 20/46 anonim ***** válasza:
77%

"Lexarom, hogy ezek mit danolásztak az idén vagy tavaly, de nem értem ezt a gyűlöletcunamit, ami Tóth Gabit éri."

Szóval leszarod, hogy mi történt a hazai zenében az idén, megérdemli a díjat, MERT TE SZERETED! :D

Hallgass már meg egy Дeva-t, persze ő nem nyalta fossá a Fidesz seggét, és nem váltott identitást 180fokban 3x az elmúlt 10évben, valamint nem szenved feltünési viszketettségben sem, így nyilván ő nem számízt.

2023. jún. 26. 23:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!