Tóth Gabi hogyan lett Év Énekesnõje, ha nincs is új albuma?
Úgy tudtam, az ilyen díjakhoz mindenhol feltétel egy új album.
Különben mivel „versenyez“, mit énekelt, amitõl az év legjobbja?
Engem érdekelne, milyen szakmai szempontok alapján és ki szavazta ezt meg.
Am. érdekes, hogy titeket csak ez a díj zavar, de amúgy minden más meg nem-.-.
Szerintem ennél sokkal súlyosabb dolgok vannak az országban, amiért meg nem emeltek szót.
A politika mindenbe beleszól és nem csak ebbe....
"Á, szerintem a rapzenének már leáldozott!"
Hát a népdalnak álcázott vonyításnak meg sosem volt itt az ideje se, leáldozni sem tudott.
"17: a kérdéshez szóltam hozzá, csak te nem voltál képes értelmezni.
Itt senki sem fogja neked megírni, hogy miért kapta.
Ő kapta és kész!
Reklamálj a díjat kiadónál."
Hogy tudod védelmezni a díjazottat, ha te magad indokolni sem tudod?
"Szerintem Gabinak már kijárt egy díj, valszeg így gondolták és ezért kapta. De ha meg a hűségéért kapta, akkor sem sajnálom tőle.
Nyilván megdolgozott érte így vagy úgy!"
Szerintem is kijárna már neki egy, a valaha volt leghitványabb énekesnője díj pl. Kb. 10éve volt értékelhető száma 1-2, de az sem volt kiemelkedő. (Sors pl.) Ez édes kevés lenne, persze adjanak neki akkor életműdíjat, ha nem az elmúlt 1 évet akarták díjazni. De ők az év énekesnőjének kiáltották ki, miközben semmi olyat nem alkotott, amit értékelni lehetne.
https://www.youtube.com/watch?v=4PAWYbkzFEQ
Ez egy ízléstelen nyávogás, nem több.
"Egy spotifyos bohóckodásnál meg azért Gabi többet tett le az asztalra szerintem." TE tudod egyáltalán mi az a Spotify? Kilóra venné meg Tóth Gabidat, a fél világ azon hallgat zenét. Ha ott nincsenek meg a számok az egyet jelent, az ország nem kedveli Tóth Gabi számait. Hogy pártcsicskák a rádióban hányszor teszik be a szemetét az nem túl reprezentatív.
"Igen, rengeteg tehetséges női előadó van, de nem kaphatott mindegyik díjat. Jövőre majd más kapja."
Buta vagym az az igazság.
22-es: Hát, igen. A lebutázás az nagyon megy, meg a gyűlölködés..
Szomorú!!
Ezúton gratulálok Tóth Gabinak!
Jó éjt!
23
1 száma jelent meg az elmúlt 2évben.
Szerinted megérdemelt "már" egy díjat, gondolom ezek nem számítanak
Díjak, jelölések
2005 - Miniszteri Elismerő Oklevél[7]
2006 - Fonogram díj - Az év hazai felfedezettje (jelölés)
2008 - VIVA Comet - Legjobb videóklip (Stáb-Élünk, ahogy bárki) (jelölés)
2009 - Fonogram díj - Az év hazai dala (Szívemet adnám) (jelölés)
2009 - Glamour Women of the Year - Az év énekesnője (jelölés)
2009 - VIVA Comet - Legjobb női előadó (jelölés)
2009 - BRAVO OTTO - A legjobb magyar női előadó (jelölés)
2009 - BRAVO OTTO - Cool Tv Különdíj (díjazott)
2010 - Glamour Women of the Year - Az év énekesnője (jelölés)
2010 - BRAVO OTTO - Az év magyar női előadója (díjazott)
2010 - BRAVO OTTO - Az év magyar videóklipje (Mi a szívemen, a számon) (jelölés)
2011- Glamour Women of the Year - Az év énekesnője (díjazott)
2011-BRAVO OTTO -Az év magyar női előadója (jelölés)
2011-BRAVO OTTO -Az év magyar videóklipje (Elég volt!) (jelölés)
2011.VIVA Comet - Legjobb női előadó (jelölés)
2011 - VIVA Comet -Legjobb videóklip (Elég volt!) (díjazott)
2012 - Story Ötcsillag-díj - Az év legjobb énekese (díjazott)
2012 - BRAVO OTTO - Az év legjobb női előadója (díjazott)
2012 - VIVA Comet - Legjobb női előadó (díjazott)
2013 - BRAVO OTTO - Az év magyar női előadója (jelölés)
2014 - BRAVO OTTO - Az év magyar női előadója (jelölés)
2014 - VIVA Comet - Legjobb női előadó (jelölés)
2016 - Comet - Legjobb női előadó (jelölés)
2016 - Comet - Legjobb dal (Ez vagyok én) (jelölés)
2017 - Glamour - Az év énekesnője
Érdekes egy rajongó vagy te, azt sem tudod mit csinált, mit kapott, mit nem... hmmm, fideszcsicska szagot érzek, aki amúgy sose hallgatná ezt a szerencsétlen nyomorék Tóth Gabit.
"Tóth Gabinak vitathatatlanul szuper hangja van és tehetséges."
Másoknak is van szuper hangja. Akkor miért nem ők kapták?
Minden országban van több szuper hanggal rendelkező személy, azért nem hang alapján osztják, mert akkor kioszthatatlan lenne, ezért szokás pl. megjelent dalok alapján osztani, hogy azoknak milyen sikere lett.
"Aki szerint Gabinak jó hangja van, az már Fityesz-csicska?!"
Csak nem tud jó számot összehozni, így megélni sem tud belőle és ezért nyalt be a hatalomnak, hogy az fizesse a számláit, így dolgoznia sem kell.
Önmagában a jó hang nem garancia semmire.
"Mi a manóért kell mindenkit beállítani valamelyik párt mögé?!"
Lol, ja, nem Góth Tabi állt be a fidesz mögé....
"Evidens, hogy akikre szavaztatok, akit megválasztottatok, azoknak van döntési joguk"
Az, hogy akkor azér történik ez, mert láthatóan tehetségtelen.
"Ha nem lenne Gabinak hangja, akkor jogos lenne, de így eléggé gáz, hogy sajnáljátok tőle a díjat!"
Nem, a jó hang, az az alap. Onnan indulunk. Egy most érettségiző 18 éves csajnak is lehet jó hangja, az nem teljesítmény. A díjakat teljesítményra osztják.
Ez olyan, mint megnéznénk egy olimpiai versenyt - legyen futás -, és akkor az arany érmét az 5.-ként beérő kapja, amire te azt mondod, hogy "profi futó, ezért megérdemli, akkor panaszkodjatok, hanem lenne profi futó".
"nem értem ezt a gyűlöletcunamit, ami Tóth Gabit éri."
Elmagyarázom neked. Hatalmas az arca, hogy milyen jó és tehetséges énekes, viszont nem tud ÖNÁLLÓAN megélni ebből a hatalmas nagy tehetségből, csak úgy megy neki, ha a hatalom lábát nyalja.
Ha olyan nagy tehetség, akkor nem állt volna be a fidesz mögé.
"Nem mind1 neked, hogy ki kapta a díjat?!"
Akkor lefordítom a te szintedre.
Tegyük fel, hogy nagyon elhivatott vagy és nagyon komoly erőfeszítést teszel a munkahelyeden, hogy a főnök észrevegyem és előléptessen vagy emelést adjon. Pluszban dolgozol, amikor kell, jó ötleteid vannak, szívesen vállalsz új kihívásokat és az év végén azt léptetik elő, aki 1 órát késik mindig, és 1 órával előbb megy el, mert neki nincs kedve dolgozni se.
"Á, szerintem a rapzenének már leáldozott!"
Csak itt pont arról van szó, hogy ezt nem 1-2 embernek kellene eldönteni, hanem pl. hallgatottsági adatok alapján, ahol a rap-et végtelenszer többen hallgatják, mint Tóth Gabit.
"Szerintem Gabinak már kijárt egy díj, valszeg így gondolták és ezért kapta."
Kapott már másik 20-at, egyébként olyan években, amikor nem csak meresztette a nagy seggét.
"Nyilván megdolgozott érte így vagy úgy!"
CSak itt nem a legnagyobb talpnyalót díjázták, ezért nem számít, ha úgy dolgozott meg, hogy széttette pl. a lábait. Zenei munkásságot kell felmutatni.
"Egy spotifyos bohóckodásnál meg azért Gabi többet tett le az asztalra szerintem."
A spotify-os hallgatottság jelenleg a legjobb arra nézve, hogy belőjük egy alkotó népszerűségét.
Góth Tabi pedig ennek közelében sincs, szóval inkább semmit se tett le az asztalra.
"Igen, rengeteg tehetséges női előadó van, de nem kaphatott mindegyik díjat. Jövőre majd más kapja."
Pontosan, ezért nézik meg, hogy az adott évben milyen eredményeket értek el és ezen eredmény alapján kap valaki díjat, ezért nem hang alapján osztják.
"Szerintem ennél sokkal súlyosabb dolgok vannak az országban, amiért meg nem emeltek szót"
Más is zavar, csak itt is jól látszik, hogy megjelenik a probléma, ami máshol is zavar és ha még ilyen esetben sem szólalnak meg az emberek, akkor felesleges lesz elvárni, hogy ennél komolyabb témában megszólaljanak, mert itt gyakorlatilag azt látjuk, hogy meghamisítják a magyar kultúrát és ezzel a fideszesek rendben vannak.
"Hát, igen. A lebutázás az nagyon megy, meg a gyűlölködés.."
Mit szeretnél, hogyan reagáljunk, amikor 3 oldalon keresztül beszéltél mellé és nem tudtad megindokolni, hogy miért védesz egy r*bancot, akinek semmi eredménye nem volt.
Itt a buta, azok után, hogy gyakorlatilag vakhittel védelmezed, enyhe kifejezés rád nézve.
Szegény Gabit miért kell bántani???
Szerintem nagyon is tehetséges és szerethető énekesnő és nagyon megérdemelte a díjat!!!
Huscomb1!
#22-es.
Én is egyetértek ezzel.
Amit ide be tettél youtube videót, hát az úgy jellemezhetném: lenyúlás!
Lenyúlták a NOX együttes stílusát és az Észak-Mezőségi, Ördöngösfüzes-i ritka magyaros népdalt. Attól, hogy felgyorsítanak a "táncnál" mondjuk egy Marosszéki forgatóst, még nem lesz jó dal és a klip összességében. Itt is a népmotívumokkal próbálnak manipulálni, mert a néptáncban is a lendület magával ragadó érzést kelt.
Valóban előfordult, hogy szövegben és dallamban is eltértek tájegységenként egyes dalok. De nem ennyire. Nekem ez a durva belenyúlása egy szép népi kultúrába. Nem szeretem amikor ennyire eltérnek az eredeti dallam világtól és átdolgozzák valamivé, akár több százéves dalokat. Számtalan példa van erre. Persze találkoztam már fordított esettel is, amikor például a Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine számát, Ober Polkásítják vagy az AC/DC Thunderstruck-ot Countrysítják.
Itt népdalba bujtatott gagyiról van szó.
A klipben, Gabi galamb vagy angyal leláncolva, esetleg Niké a görög mitológiában a győzelem istennője. (Még a szárnyak is gagyik, trükk és nem igaziak.) Aztán Kleopátra szerű alak, ami gondolom stimmel a Magyar népkultúrához.
Minden ez, de nem ízléses. Innen-onnan lenyúlt dolgok, egyszóval egy katyvasz.
Abba már nem is mennék bele, hogy kihez, kell dörgölődnie a "sikereihez", mert erősen politikai érzetű az egész.
Szerintem nem ér a "művésznő" annyit, hogy torzsalkodjatok.
Akinek tetszik az ilyesmi, az járjon a koncertjeire, a többiek pedig hallgassanak értékes/értelmes zenéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!