Tóth Gabi hogyan lett Év Énekesnõje, ha nincs is új albuma?
Úgy tudtam, az ilyen díjakhoz mindenhol feltétel egy új album.
Különben mivel „versenyez“, mit énekelt, amitõl az év legjobbja?
Engem érdekelne, milyen szakmai szempontok alapján és ki szavazta ezt meg.
Nem tudom, de nem unjátok még a lejárató kampányt ellene?!
Tóth Gabinak vitathatatlanul szuper hangja van és tehetséges.
Jobban megérdemelte szerintem, mint pl. Nagy Feró a Kossuth díjat...
Nem lejáratás, hogy normális hangnemben feltettem ezt a szakmai kérdést.
Gondolkozz picit köszi :)
4
Pedig láthatóan kérdést tett fel, amire nem tudtok válaszolni. Pedig én is nagyon kíváncsi lennék! Nyilván te tudsz érvelni amellett, hogy milyen teljesítmény van mögötte az elmúlt 1 évben, amivel kiérdemelte ezt a díjat, hiszen szerinted ez csak "hergelés". Várjuk azokat az érveket! :3
Tessék, kigugliztam neked:
"A Petőfi Zenei Díj egy 2016-ban, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) és a VOLT Produkció Kft. által közösen alapított díj, amely évente kerül odaítélésre a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő képviselőinek."
...amelyek ebben az időszakban a Petőfi Rádióban legtöbbet játszott 150 dal között szerepeltek."
Aki odaítélte neki, annál reklamálj!
Kérdést kiírni erről teljesen felesleges, nem hinném, hogy a díjat odaítélők túl sokat gyakoriznának és érdemben hozzád tudnának vagy akarnának szólni! :)
"Kérdést kiírni erről teljesen felesleges, nem hinném, hogy a díjat odaítélők túl sokat gyakoriznának és érdemben hozzád tudnának vagy akarnának szólni! :)"
A ti véleményetekre volt kíváncsi a kérdező, egy ilyen díjnál azért általában a közönségnek illene tudnia egy épkézláb példát mutatni az olyan nagy teljesítményekre, amik ezt kiérdemlik. Félek itt erről nem lesz szó... :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!