Melyik basszusgitár hangolók megbízhatóak.... Ha nem is a legolcsóbb de szeretnék egy 'fix pontot' A bassgitár hangolásban... Miket javasoltok?
Van most is egy, használtan vettem csomagban küldték... Működik működik de valahogy olyan mintha hol működne hol nem...
Hozzáértő ismerősöm sem igazán volt elégedett vele...
Köszi a válaszokat!!
Én meg nagyon kezdő 'basszusgitáros' vagyok... Ezért is lenne jó ha valamire támaszkodni legalább olyan szinten hogy na legalább a gitár rendesen fel van hangolva.
Valamikor már tavaly töltöttünk le internetről hangoló cuccot de nagyon elhangoltam vele a gitárt.
Ami nekem van amit említettem hogy postán küldték borítékban használtan az is Korg (guitar/bass Tuner GA-30)
Mint írtam is nekem az most fontosabb hogy megbízhatóan jól lehessen használni mint hogy esetleg árban a legkedvezőbb legyen.
Hát a fülem úgy nagyjából elmegy... Szerintem...(bár az egyik jobb mint a másik... Mert az meg bal).. :)
Bár a volt nejem szokta kérdezni (anno...)hogy süket vagyok-e.
De az is érdekelne hogy esetleg hangoló nélkül (ha tényleg jó a fülem)... Hogyan lehet megoldani?
Azt már tudom, hogy a hurok öt bundos eltolásából adódóan, ha megvan egy fix hang akkor onnan már lehet építkezni felfelé és lefelé is... Legalábbis én azt gondolom... Ha van egy fix hang amiből ki lehet indulni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!