Mennyire felelek meg a koreai szépségideálnak?
(Előre leszögezném hogy nem vagyok teljesen magyar, félig perui)
Szerintetek mennyire felelek meg a KBS(Korean Beauty Standard)-nek?
(A világosabb szem kontaktlencse, egyébként barna a szemem)
Azért kérdezem mert kpop idol szeretnék lenni
A kép itt található:
Kérlek, ne vedd ezt a koreai szépség dolgot nagyon komolyan. Az önbizalmadat fogod leépíteni vele.
Inkább találd meg, hogy mi a jelenlegi önmagadban a különleges, és arra építsd a karriered és a személyiséged. :) A végén már egy teljesen filter és póz nélküli képen is gyönyörűnek találod magad - vagy még jobb, rájössz, hogy a külső mennyire nem fontos a többi dologhoz képest (még időben).
(Szerintem külföldiként pláne nem a KBS szerint kerülhet be valaki a koreai piacra. Annak még a koreaiak se tudnak megfelelni.)
Hát barátom ne próbálj az lenni ami nem vagy. Hagyd a kpop dolgot az ázsiai emberekre, nagyon kétlem, hogy fehér emberként egyáltalán lenne akármi sikered is (mármint, ha egyáltalán valamelyik cég felvenne gyakornoknak).
Mellesleg légyszi ne asian fish-elj, köszi.
Mindenképp olvasd végig, amit most írok. Nyilván nem ismerlek, de ezt most teljes őszintességből és jótakarásból írom neked:
Ne tedd tönkre az életed. Én elhiszem, hogy szereted Koreát illetve a kpopot, de a saját érdekedben tanácsolom neked, hogy engedd ezt el. Hallgass kpopt ameddig csak szeretnéd, táncolj úgy és olyankor, amikor kedved tartja, de a többi részét engedd el.
Rá fog menni az életed. Ne cseszd el most fiatalon.
Ha gondolod írj nyugodtan, én szívesen adok neked tanácsot, mint egy férfi a férfinak. Mellesleg én is kpopper vagyok.
Sok sikert az élethez, sosem késő változtatni!
Ne feledd: Csak egy életed van, azt pedig okosan éld le.
Remélem segítettem!
Szerintem fiú, de bennem is felmerült a kérdés. (Nem rosszból)
Kicsi v alakú arc ○
Világos bőr ○
Egyenes, Szimmetrikus szemöldök haj miatt nem tydom
Vèkony test ?
"Aegyo sal" szemfesték miatt nem tudom
Hibátlan bőr alapozó miatt nemntudom
"Pointy" orr ○
Nagy szemek ○
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!