Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Jelentkezni szeretnék egy...

Másnévaztmondom kérdése:

Jelentkezni szeretnék egy koreai lemezkiadó hoz. Tudtok ajánlani mit énekeljek illetve táncoljak?

Figyelt kérdés

2023. jan. 10. 23:56
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
87%

Európaiként hiába erőlködsz, soha nem leszel k-pop sztár.

Olyan rasszista ez a szakma, hogy énekelhetsz bármilyen jól, szóba sem állnak veled, ha nem vagy ázsiai.

Gondolom, a nyelvet sem beszéled folyékonyan, pedig ez elengedhetetlen ebben a szakmában.

2023. jan. 11. 02:38
 2/48 anonim ***** válasza:
61%
Csóré Bélát
2023. jan. 11. 03:26
 3/48 anonim ***** válasza:
76%

Tehát még nincs is semmid, amit bemutathatnál, de te már lemezt akarsz kiadni?

Van baj a toronyban, nem is kicsi.

2023. jan. 11. 04:36
 4/48 anonim ***** válasza:
93%

Ez sajnos nem ilyen egyszerű.

Ha csak nem vagy legalább félig ázsiai származású, nem beszélsz folyékonyan koreaiul és mellette persze nem vagy eszméletlenül tehetséges ének és tánc terén kevés esély van rá, hogy ez megvalósuljon. Kitartásról már nem is beszélve.

De ha ezek megvannak, illetve elég pénz kiutazni egy esetleges meghallgatásra ki tudja hová (már ha Magyarországon élsz feltételezem) akkor el kezdhetsz gondolkodni, azon mit adj elő

2023. jan. 14. 22:35
 5/48 anonim ***** válasza:
94%

ázsiai vagy? ha nem, akkor esélyed sincs, főleg nem európaiként.

a nyelvet jó ha beszéled, plusz hihetetlen tehetségesnek kell lenned ahhoz, hogy egyáltalán végig hallgassanak (gondolom online akarsz jelentkezni és küldeni nekik videót. erről jobb ha tudod; az online audition az egyik legnehezebb, nagyon szigorúak és tényleg csak a legjobbat veszik fel. nem tudom már pontosan ki volt az, de egy idol is beszélt arról, hogy az ő cége akkor még (azóta lehet változott, én nem tudom) egyedül őt vette fel online auditionön keresztül. senki más nem ment át)

egyébként ha félig ázsiai is vagy, akkor is borzasztóan nehéz. vedd példának a félig ázsiai idolokat.. undorítóan bánnak velük az iparban.

tehát kb semmi esélyed sincs. csúnya ilyet mondani, de ez az igazság. magyarként te nem leszel kpop idol

2023. febr. 5. 00:59
 6/48 anonim ***** válasza:
37%
Elnézést kérek, de én azt mondom, hogy próbálja meg nyugodtan! És ezt azért mondom, mert ti akik válaszoltatok nem is ismeritek őt! Én sem ismerem, de lehet, hogy félig ázsiai, lehet, hogy van tehetsége! Nehogy ezt mondjátok már egy olyan emberre akit még csak nem is ismertek! Kérdező! Én azt mondom, hogy próbáld meg!
2023. febr. 24. 12:13
 7/48 anonim ***** válasza:
44%
És én ezt azért mondtam, mert én is az szeretnék lenni!
2023. febr. 24. 12:16
 8/48 anonim ***** válasza:
34%
Hogyha az szeretne lenni legyen az!
2023. febr. 24. 13:09
 9/48 anonim ***** válasza:
23%
Ja és valójában minden magyar ázsiai, mert onnan jöttünk ide! 🤯🤯🤯
2023. febr. 24. 13:09
 10/48 anonim ***** válasza:
68%

kedves #6-os (és valószínűleg a további 3 választ is te írtad, szóval kedves előző)! Nem, nem tudjuk ázsiaival van-e dolgunk a kérdező személyében, de ezért írtuk bele a válaszba feltételes módban azt, hogy "HA nem vagy ázsiai".

Ez a "valójában minden magyar ázsiai" dolog nem értem hogy jön ide, ha nem kínai, koreai, japán vagy thai, akkor kb esélye sincs. Alapból nagyon kevés thai idol van, mert nem akarják őket a cégek, valamint a kínai és japán idolokkal is borzalmasan viselkednek a kiadók, nem értem mi nem érthető abban, hogy ha nem koreai vagy, akkor már 60 százalékkal csökken az esélyed. Egy magyarnak esélye sincs. Ennyi, ez a valóság:D Viszont sejtem, hogy azért bátorítod ennyire, mert mint írtad "te is az szeretnél lenni". Mellékesen pedig; a non-korean idolok háromnegyede (ha nem mindegyik) pénzes egyébként, sokan kőgazdagok.. Ezzel az infóval kezdjetek amit akartok, de szerintem sokat elárul. Ha nincs pénzed, akkor NAGYON tehetségesnek kell lenned ahhoz, hogy bekerülj és bent is maradj.

Mindenféle rosszindulat nélkül mondom, hogy engedjétek el ezt, mert csak álom marad, hiába güriznél. Egy cég sem fog magyarországról elvinni titeket, mivel szinte biztos vagyok benne, hogy nem vagytok ázsiaiak, valamint abban is, hogy a köszönésen kívül semmit sem tudtok koreaiul és még sorolhatnám a dolgokat. Józan paraszti ésszel egyébként ezeket meglehet érteni.

"Hogyha az szeretne lenni legyen az!", ez nem így működik. Ezért is mondom, hogy engedjétek ezt el, mert aki így gondolkodik..

Csak egy kérdést szánok hozzátok így utólag:

rengeteg KOREAINAK nem sikerül debütálni, sőt sokszor még céghez sem tudnak bekerülni. Ex-traineek számolnak be arról, hogy mit művelnek, mennyire nehéz, sokszor lehetetlen még nekik is néhány dolog. Szerintetek akkor nektek menne? Titeket felvennének a cégek MAGYARORSZÁGRÓL? Egyáltalán mégis hol szeretnétek jelentkezni? Online ne is gondolkodjatok, amint meglátják hol éltek, abban a pillanatban át is görgetnek a jelentkezéseiteken.

Értem én, nagy álom nektek, gondolom ilyen 14-16 évesen, de felejtsétek el. Alapból egy szenvedés egyébként, nem értem miért szeretnétek azok lenni, miért álmodoztok erről, de merem gondolni, hogy azért, mert olyanokat képzeltek el, hogy majd x idollal összejöttök, legjobb barik lesztek, ezzel meg azzal házasodtok, stb. Tipikus tini álom, ami nem fog beteljesedni, mert lehetetlen. Aztán most szidhattok majd nyugodtan, de majd belátjátok, hogy igazam/igazunk van.

2023. febr. 24. 15:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!