Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Jelentkezni szeretnék egy...

Másnévaztmondom kérdése:

Jelentkezni szeretnék egy koreai lemezkiadó hoz. Tudtok ajánlani mit énekeljek illetve táncoljak?

Figyelt kérdés

2023. jan. 10. 23:56
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
53%
kedves 20as, szerintem pont te ne mondj másokra ilyeneket:D
2023. márc. 1. 11:10
 22/48 anonim ***** válasza:
30%
Én legalább próbálok segíteni!
2023. márc. 1. 14:08
 23/48 anonim ***** válasza:
19%
A 22-es vagyok! Ti még csak mondjátok amit gondoltok (aminek egy része igaz)! De! Hogyha megtanul koreaiul és hogyha van tánc- és ének tudása akkor már van esélye!
2023. márc. 1. 18:50
 24/48 anonim ***** válasza:
73%
Kislányok, ha még magyarul sem tudtok helyesen írni, miért gondoljátok, hogy a koreai nyelvvel játszi könnyedséggel boldogultok majd? 😂
2023. márc. 1. 22:02
 25/48 anonim ***** válasza:
15%
Én tudok helyesen!
2023. márc. 2. 02:41
 26/48 anonim ***** válasza:
84%
#23, fogd már fel, hogy semmi esélye
2023. márc. 2. 15:37
 27/48 anonim ***** válasza:
79%

Ha tényleg annyira jó hangod van, alapíts egy csapatot pár szintén énekelni vágyó barátoddal, és sok sikert. De ehhez nem kell Dél-Koreába utaznod.

Nyugaton nem annyira bevett, hogy 3 tagnál több személyből álló csapatból mindenki énekel és táncol, (kivéve persze a kórusokat és a népi énekegyütteseket), de semmi nem akadályozza, hogy itthon is meghonosodjon egyszer.

De attól még “k-pop sztár” tényleg csak az lesz, aki korea származású vagy sikerült bejutnia egy dél-koreai groupba, és ott lesz híres, de ahhoz is minimum japánnak, kínainak, esetleg thaiföldinek kellene születned.

Az más kérdés, hogy Magyarországon erre aligha van keret.

Még iszonyat tehetséges művészek, szólóénekesek is vannak, akik a hírnevük ellenére alig élnek meg, és akkor ilyen paraméterek mellett gondolj egy olyan csajbandára, ahol 4-8 tagból mindenki énekes, és oszd le annyival.

2023. márc. 5. 10:08
 28/48 anonim ***** válasza:
73%
Én láttam olyan videót aminek az volt a címe, hogy „Indian Kpop idols”.
2023. márc. 5. 16:23
 29/48 anonim ***** válasza:
90%

4# vagyok. Ezt a dolgot sajnos valóban el kell engedniük a magyaroknak. Nem gondolom, hogy bármelyik cég is megkockáztatná, hogy egy nem ázsiait vesz be magukhoz, biztosan sokan támogatnák, de a többség valószínűleg ellene lenne, túl nagy botrány kerekedne abból és az illetőnek egy idő után ha be is vennék fel kellene adnia az egészet. Ezért nem is fognak senki ilyet felvenni.

Kpop idolok ugyan nem leszünk😄

De vannak alternatív lehetőségek a témával kapcsolatban.

Gondolok olyanra, hogy például Budapesten oktatnak kpop táncot ha jól tudom (jobban utána kell járni) akinek van rá lehetősége, hobbiként kipróbálni ezeket.

Illetve vannak magyar kpop tánccsapatok, sokan akarnak még alapítani, biztos van ahová keresnek még embert (szerintem itt gyakori kérdéseken is láttam olyat aki emiatt érdeklődött)

Éneket, táncot megoszthatjátok valamilyen platformon, Youtube/Tiktok például tökéletes rá. Én mondjuk nem nagyon láttam még ilyen magyar kpop dal cover videókat (lehet van csak én nem tudok róla), de ha valaki csinálna (természetesen olyan, aki azért el is tudja azt énekelni rendesen a saját stílusában) az biztos sokunkat érdekelne itt Magyarországon és akár külföldön is

Tehát ilyenekben és hasonlókban lehet gondolkodni, de én az idollá válással nem próbálkoznék a helyetekben

2023. márc. 5. 17:16
 30/48 anonim ***** válasza:
100%
2023. márc. 5. 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!