Jelentkezni szeretnék egy koreai lemezkiadó hoz. Tudtok ajánlani mit énekeljek illetve táncoljak?
Ha tényleg annyira jó hangod van, alapíts egy csapatot pár szintén énekelni vágyó barátoddal, és sok sikert. De ehhez nem kell Dél-Koreába utaznod.
Nyugaton nem annyira bevett, hogy 3 tagnál több személyből álló csapatból mindenki énekel és táncol, (kivéve persze a kórusokat és a népi énekegyütteseket), de semmi nem akadályozza, hogy itthon is meghonosodjon egyszer.
De attól még “k-pop sztár” tényleg csak az lesz, aki korea származású vagy sikerült bejutnia egy dél-koreai groupba, és ott lesz híres, de ahhoz is minimum japánnak, kínainak, esetleg thaiföldinek kellene születned.
Az más kérdés, hogy Magyarországon erre aligha van keret.
Még iszonyat tehetséges művészek, szólóénekesek is vannak, akik a hírnevük ellenére alig élnek meg, és akkor ilyen paraméterek mellett gondolj egy olyan csajbandára, ahol 4-8 tagból mindenki énekes, és oszd le annyival.
4# vagyok. Ezt a dolgot sajnos valóban el kell engedniük a magyaroknak. Nem gondolom, hogy bármelyik cég is megkockáztatná, hogy egy nem ázsiait vesz be magukhoz, biztosan sokan támogatnák, de a többség valószínűleg ellene lenne, túl nagy botrány kerekedne abból és az illetőnek egy idő után ha be is vennék fel kellene adnia az egészet. Ezért nem is fognak senki ilyet felvenni.
Kpop idolok ugyan nem leszünk😄
De vannak alternatív lehetőségek a témával kapcsolatban.
Gondolok olyanra, hogy például Budapesten oktatnak kpop táncot ha jól tudom (jobban utána kell járni) akinek van rá lehetősége, hobbiként kipróbálni ezeket.
Illetve vannak magyar kpop tánccsapatok, sokan akarnak még alapítani, biztos van ahová keresnek még embert (szerintem itt gyakori kérdéseken is láttam olyat aki emiatt érdeklődött)
Éneket, táncot megoszthatjátok valamilyen platformon, Youtube/Tiktok például tökéletes rá. Én mondjuk nem nagyon láttam még ilyen magyar kpop dal cover videókat (lehet van csak én nem tudok róla), de ha valaki csinálna (természetesen olyan, aki azért el is tudja azt énekelni rendesen a saját stílusában) az biztos sokunkat érdekelne itt Magyarországon és akár külföldön is
Tehát ilyenekben és hasonlókban lehet gondolkodni, de én az idollá válással nem próbálkoznék a helyetekben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!