Másnévaztmondom kérdése:
Jelentkezni szeretnék egy koreai lemezkiadó hoz. Tudtok ajánlani mit énekeljek illetve táncoljak?
Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 23:56
31/48 anonim válasza:
akik ilyen cikkekbol informalodnak mint az utolso, annak hajra, megnezzuk mennyire fog pofara esni😭😭 nojjetek mar fel legyszives
32/48 anonim válasza:
teljesült ? vagy te is gyerekes álmaidat kergeted és nem lesz belőlé semmi mert azt hiszed képes vagy rá, de nem
33/48 anonim válasza:
Lehet európaiból is, csak kitartás, jó ének-, rap-, és tánctudás kell hozzá, meg koreaiul kell tudnod (de ott is tudsz tanulni a trainee időszak alatt). Ja meg jól kell színészkedned, meg modellkedned (ezt is tanítják ott). Amúgy énekelni: hogyha angolul énekelsz, nagyra fogják becsülni. De hogyha úgy adsz elő egy koreai zenét, hogy alig tudsz koreaiul, hallani fogják a különbséget az eredeti, és a te éneklésed között. Úgyhogy azt ajánlom, hogy angolul énekelj, ha csak nem tudsz folyékonyan koreaiul. Tánc: táncolni lehet coverálni, és saját koreográfiát is létrehozni. És azt az ügynökséget válaszd aminél azt preferálják a legjobban, amiben te is a legjobb vagy (pl nálam JYP, vokál és tánc). Ennyi amit akartam mondani. Szia!
34/48 anonim válasza:
#33: Leszerződtél már a JYP-hoz?
35/48 anonim válasza:
MÉG nem! De meg FOGOM próbálni!
36/48 anonim válasza:
Amúgy még csak 16 vagyok 11.es, és úgy szeretnék kpop idol lennie, hogy MÉG nem tudják a szüleim, hogy az szeretnék lenni. Amúgy ez a videó a non-asian kpop idolokról szól. Vagy ehhez kapcsolódik. (Elfelejtettem a videó tartalmát🤣🤣)
37/48 anonim válasza:
36. Akkor gondolom folyamatosan eszel és tanulsz nonstop a koreai és angol nyelvet, a táncot is és az éneket is egyszerre és az egész nyári szünetedet azzal töltöd, hogy ezen dolgozol
38/48 anonim válasza:
Azért egy pár perc szünetet tartok🙂!
39/48 anonim válasza:
Szóval. Én már több éve hallgatok kpopot, és már sokat tudok a trainee korszakról, meg az idol életről. Koreaiul még csak tanulók, de olyan egyetemre fogok menni ahol koreaiul lehet tanulni. Minden nap gyakorlom azt a dalt amit elő fogok adni, és a táncot is gyakorlom. Ugye az idoloknak tudniuk kell modellkedniük és színészkedniük. Ez a 2 nekem is megy. Ugye én már 1-2 éve gyakorlom ezeket, úgyhogy kezdek fejlődni. Csináld ezeket utánam: 1-2 óra éneklés, táncolni, rappelés. Gyakorold a modellkedést, és a színészkedést. Ezeket csinálom én MINDEN NAP, ÉVEKEN KERESZTÜL. Szóval, én már gyakorlom ezeket. A koreait már tanulom, de az egyetemen sokkal többet fogok tanulni (nem videókból, TUDOM), az angol nyelvet szeretem, és tudom is. A többit elmagyaráztam. Na így pontozzatok le engem. Béke, akit lepontoztatok a semmiért👋!
40/48 anonim válasza:
akkor miért nem mutattjátok meg hol vagytok miért csak a hülye szátok nagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!