Szerintetek megtörténhet valaha, hogy Sungmin ismét aktív lesz a Super Junior tagjaként?
Azt tudom, hogy jelennek meg időnként szólóba dalai, meg asszem színészként is aktív. Viszont a házassága óta nem aktív, mint a Super Junior tagja, mert a "kedves" koreai "rajongók" elég erősen felháborodtak az esküvője miatt és ez a katonai szolgálat 2 éve alatt sem csillapodott, és már azóta is évek teltek el.
Azóta mi a helyzet ezekkel a negatív hangokkal? Vissza tud-e térni valaha Sungmin a bandába?
Őszintén mondom: fogalmam sincs. Sokan (főként az international rajongók közül), örülnének neki, én is. De, ahogy te is írtad, már évek teltek el, és sehol semmi. Szerintem ezzel az elnyújtott hiátussal csak az időt húzzák, anno Kibum és Hangeng is évekig "szüneten" voltak, mielőtt bejelentették volna a kilépésüket.
Nem akarok egyébként összeesküvéseket gyártani, de szerintem valami a bandán belül is történhetett: Siwont és a Super Junior-M egykori tagjait leszámítva mindenki kikövette őt a közösségi médiában, és nem beszélnek róla. Mindegy, ez nem is fontos: ha volt is valami, azt mi valószínűleg sosem tudjuk meg.
Kérdésedre a válasz: én nem sok esélyt látok már a visszatérésre. Persze, léteznek még csodák, de én már csak azt várom, mikor jelentik be, hogy hivatalosan is kilépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!