Szerintetek leszünk ez megtörténhet valaha?
Figyelt kérdés
Szerintetek a fehér emberek lesznek valaha kisebbség a négerek-kel szemben? Most olvastam egy cikket hogy 2045- re az USÁ-ban a fehér ember kisebbségnek fog számítani!
Ez lehet szerintetek? Én nagyon félek ettől mivel a nagynéném kint él meséli hogy milyen erőszakosak a feketék.
2021. ápr. 24. 18:01
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
42 szavazat
1/24 anonim válasza:
Ha a BLM mozgalmat nem állítják le akkor van rá esély
2/24 A kérdező kommentje:
És azt megtehetik szerinted?
2021. ápr. 24. 18:05
4/24 anonim válasza:
Mitől félsz ugyan?
Azt se tudod miröl beszélsz. Láttál te már egyátalán fekete embert élőben?
5/24 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnák leállítani ?
2021. ápr. 24. 18:12
7/24 A kérdező kommentje:
Szia igen voltam már angliában is és kint is. A múltkor olvastam egy olyat hogy a négerek ugyanolyan rabszolga tartást akarnak mint amilyet velük csináltak a múltban!
2021. ápr. 24. 18:14
9/24 anonim válasza:
Magát a szervezet központját lekapcsolni. A vezetőket be börtönözni és a tűntetők ellen végre fellépni rendesen nem pedig térdelni.
Vannak olyan tömeg oszlató fegyverek amikkel simán el lehetne őket űzni.
Pl hangágyú
10/24 A kérdező kommentje:
6. Nem értem a problémádat! Ha nincs véleményed nem kell válaszolni! Köszönöm
2021. ápr. 24. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!