Szerintetek leszünk ez megtörténhet valaha?
Szerintetek a fehér emberek lesznek valaha kisebbség a négerek-kel szemben? Most olvastam egy cikket hogy 2045- re az USÁ-ban a fehér ember kisebbségnek fog számítani!
Ez lehet szerintetek? Én nagyon félek ettől mivel a nagynéném kint él meséli hogy milyen erőszakosak a feketék.
Voltál mar huha...akkor biztos vágod. Te simán rasszista vagy.
Kint élek külföldön, nincs velük több baj mint a magyarral
9.
Köszönöm! És szerinted ezt megmerné csinálni bármelyik amerikai elnök? Szerintem félne hogy nem válasszák meg újra!
Keress már rá a BLM-re?
Olvasol híreket? Bűnözők miatt simán felégethetik a várost és fosztogathatnak boltokat
Nem nagyon hiszem :/
Biden eleve is csak egy báb. Az unokái nevét sem tudja.
Más meg fél hogy rasszistának bélyegzik majd meg.
De egyszer majd csak megunják a fehérek a dolgot és ha nem a rendőrség akkor ők fognak fellépni ellenük. Ami nem is lehetetlen mert statisztikák szerint egy amerikaira 1.25 fegyver jut
15
Kikerheted. A lányegen nem változtat.
Nrm egy fehér rendőr folytott meg egy feketét...?
Engem eddig nagyon nem is érdekeltek amúgy a feketék de mióta csinálják a feszkót már nagyon a begyemben vannak.
Ők maguk váltják ki az ellenszenvet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!