A nők miért szeretik?
Figyelt kérdés
A nők miért szeretik az olyan zenéket, amiben a női nemiszervről is énekelnek? Ez olyan, mintha a fiúk arról énekelnének, hogy milyen jó a férfi nemiszerv és azt szájjal kényeztetni. Nem írok előadót, számcímet és részletesebb leírást, 5 perc kereséssel bárki találhat ilyen számokat.
Néztem koncertfelvételeket, és ott is az előadóval együtt énekelnek.
Csak érdekel, hogy miért nem akadnak ki, hogy tárgyiasítva vannak a legtöbb számban?
2023. ápr. 9. 12:53
1/5 anonim válasza:
Vannak, akik szeretik, vannak, akik kiakadnak.
2/5 anonim válasza:
Én pont, hogy epét hányok azoktól a női előadóktól, akiknek az egész “művészetük” abból áll, hogy a legnaturalisztikusabb litániákban tömjénezik magukat, mekkora r*b@nc-istennők.
És azt úgy mondom, hogy nem vagyok prűd ember.
3/5 anonim válasza:
Nem hinném,hogy olyan sokan szeretik közülük mondjuk Ganxsta Zolee Pinavadász című zeneművét..
4/5 Setőfi Pándor 001 válasza:
Nem minden nő szereti, sőt vannak olyanok is akiket ez zavarba tud hozni elég könnyen de persze nem vagyunk egyformák van akinek tetszik.
5/5 anonim válasza:
Én gyűlölöm és undorítónak találom az ilyeneket, biztos vannak akik szeretik, csak nem értem miért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!