Szeretitek Matthew Gray Gublert (Gyilkos elmék)? Miért/miért nem?
Mostanság nagy rajongója lettem, és gondoltam, megkérdem, mások hogy vélekednek róla.
20/L
Én csak a sorozatból ismerem, de ő a kedvenc karakterem, maga a színész is aranyosnak meg közvetlennek tűnik. Sajnálom, hogy egyre kevesebbet szerepelt az újabb részekben, mert egyrészt így szinte teljesen lecserélődött a csapat, márészt szerintem ő vitt színt az egészbe sokszor. (Remélem ezt a JJ-Spencer love vonalat hamar elengedik, mert nagyon gáz)
Összességében nem tudom milyen filmjei vannak, de ha látnám valahol a nevét nagyobb eséllyel nézném meg miatta :)
Sorozatbeli karakterét nagyon kedvelem. Már végignéztem a 14. évadig, nagy csattanó van a végén vele kapcsolatban, épp ezért várom a 15. és egyben utolsó évadot.
Egyébként egyik kedvenc karakterem, a 14 évad alatt nagyon sokat fejlődött, változott a személyisége. A végére kicsit sötétebb, szomorúbb lett de kevésbé kocka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!