Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki mászik még falra ettől az...

Ki mászik még falra ettől az Im only human zenétől?

Figyelt kérdés

A csávó hangjától,a szövegtől,a zenétől ahogy van olyan olyan idegbajt kapok hogy nem igaz. És mindenhol ezt nyomatják,úgy nem tehetem ki a lábam a házból,hogy ne hallanám

Nem tudom mások hogy tudnak plázákban dolgozni

2023. márc. 3. 15:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%

Te szegény

[link]

[link]

2023. márc. 3. 16:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ki énekli? Ismerek én is egy ilyen számot, de az jópár évvel ezelőtti. Az nekem se igazán tetszik, erőltetett mű az egész.
2023. márc. 3. 16:43
 3/15 A kérdező kommentje:
Rag'n'Bone Man az előadó neve
2023. márc. 3. 17:04
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
#1: Egy normális világban börtönbe menne az is, akinek ez az egész ötlet eszébe jutott.
2023. márc. 3. 17:10
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
+1 a börtönnek a zenélő útért!
2023. márc. 3. 17:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ugyanarra gondolunk, kérdező. Én se bírom. Nem tudom, az ilyen számokat hogy lehet szeretni. Ám onil hujjuuman af t oll ám onli hujuuman af to oll.... wáá sőt kiráz a hideg tőle.

Mondjuk én Rádióból a retro-t hallgatom, azon szerencsére (még) nem adják, plázákban, áruházakban pedig sokszor szerencsére csak halkan megy a zene + nem sokat járok ilyen helyekre.,

#2-es voltam.

2023. márc. 3. 17:25
 7/15 A kérdező kommentje:

Most nagyon rákattantak,nem csak plázák,videókba is beleteszik,már memek is vannak vele

Sok agyonjátszott zene idegesített már de ez mindent visz :D De nem azért utálok egy számot mert mainstream,pl ott van a Blinding Lights ami tetszik szerintem tök ízléses zene,mindig jó ha meghallom valahol

2023. márc. 3. 17:48
 8/15 anonim ***** válasza:
91%

#6.Úgy hogy a zene csak háttérzaj, akkor megértem.

Akinek hobbi úgy is igényes zenét hallgat nem ilyen vackot.

Kérdező:

Nem vagy egyedül, de ez mindig így működött.

Régen mindig az ment amit az MTV nyomott ezerrel, akkor hiába ment Nirvana például azt is megutáltatták sok emberrel.

Igazából az egésszel az a baj, hogy abszolút nem változatos a zenei paletta, ugyan azokat játszák.

Nyilván nem várom el hogy a 45 perces Six Degrees of Inner Turbulence-t játszák le, de azért jó lenne ha nem ugyan azt a 4-5 5-10 éves számot nyomnák. Habár lassan ideje a rádiókat leépíteni, elvégre már nincs igazon létjogosultsága.

A zenei streaming megfizethető, mehetnének onnan inkább toplisták és máris megoldódna ez a probléma.

2023. márc. 3. 18:03
 9/15 A kérdező kommentje:
Hát bármilyen zenét ha agyontolnak idegesítővé válik. Nirvana alapból idegesítő nekem,volt mikor a Limp Bizkit félék is divatban voltak csak kicsi voltam,nem tudom ha sokat hallottam volna,azt is megutáltam volna :D
2023. márc. 3. 20:00
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát valamit tuti jól csinálok mert konkrétan most hogy rákerestem hallottam először, de biztos ismert azért ha van 1,6 milliárd megtekintése yt-n.
2023. márc. 3. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!