Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tud valak. I olyan programot...

Tud valak. I olyan programot ami külön tudja választani az éneklést a zenétől?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy segítség lenne!Biztos létezik ilyen csak sajnos én nem ismerek egyet sem,hiába néztem utána neten,nem találtam..
2017. nov. 14. 07:55
 1/4 A kérdező kommentje:
*valaki
2017. nov. 14. 07:55
 2/4 anonim ***** válasza:

NEM, nem létezik ilyen. A zeneszámok esetében ugyanis a különbözö hangszereket, éneket amikor öszekeverik egy kész számmá, attól kezdve nincsenek külön az egyes sávok, csak frekvencia szerint lehetne szétválogatni, de akkor minden, abba a tartománya esö magasságú hang benne lenne - azaz minden hangszer meg énekszólam, viszont a többi nem.

A "szétválasztott" zenék úgy keletkeznek, hogy az énekszólamot eleve kihagyják a keverés során, ezt utólag nem lehet megcsinálni.

2017. nov. 14. 08:05
 3/4 anonim ***** válasza:

A Realtek hangvezérlőnek volt egy olyan funkciója a keverőpulton, hogy "karaoke", de eléggé torzított így a zene, plusz még halkan lehetett hallani az éneklést.

Szerintem léteznek olyan lejátszók, amikben szintén van ilyen effekt, de sokat ne várjál tőle.

2017. nov. 14. 08:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Van egy viszonylag friss próbálkozás, amivel a DJ-zést akarták modernebbé tenni. A stems zenei fájlok, ezeket a megfelelő programok 4 sávra tudnak bontani, nem tudom melyik 4 ez, de a bass és a vocsl tuti köztük van.

Egyébként nem lesz nagy jövője a dolognak...

Kevés az esélye, hogy pont kiadtak stems formátumban egy olyan számot ami neked kell.

2017. nov. 20. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!