Aespa, vélemény? (kpop)
Mi tetszik a bandában?
Melyik zene tetszik tőlük a legjobban?
Melyik tag a legszimpatikusabb?
Melyik tánc tetszik a legjobban?
Mivel véleményt kérdeztél, ezért leírom az enyémet, de nem pozitív, nem kérek lepontozást.
Nem szeretem az aespának a zenéit, mindet végighallgattam már, de szerintem botrányosak, nem tudok semmit se élvezni tőlük.
A tagok régen elég furának tűntek, de mostani videókból látom, hogy aranyosak
1# köszönöm hogy írtál véleményt. Ment a zöld kéz. Megértem ha neked nem tetszenek a zenéik meg nagyon a tagok sem. Remélem hogy egy következő albummal megszereted őket. De ha nem akkor is ez csak a te szubjektív véleményed.
Legyen széo napod. ☺️🌺
Szerintem nagyon érdekes a koncepciójuk, a zenéjüket pedig imádom. A lányok aranyosak, de nincsen legszimpatikusabb tag szánomra, mert annyira nem követem őket a zenén kívül, csak ritkán látok velük pár videót twitteren esetleg. Egyébként én az SM lány csapatokat mindig szerettem, szóval lehet elfogult vagyok:D
Az Illusion és a Savage a kedvenceim, de az összes számuk jó eddig. A koreókat nem kifejezetten tudom így hirtelen, a Next Level kézmozdulatot bírom.
Nekem tetszik a stílusuk, szerintem mindegyik zenéjük jó.
Elvileg nemsokára az animált karaktereikből külön virtuális kpop csapat lesz. Hasonló lesz majd a K/DA-hoz. Mindegyiküknek van egy animált karakter, mindem MV-ben benne vannak.
A legszimpatikusabb számomra Karina, a kedven számom (és tánc is) pedig a Girls.
Sőt nem is csak lesz, már van! :D
Én is csak most vettem észre.
MAVE
Picit utánakerestem jobban, mert úgy tűnt mintha nem az Aespa lenne a MAVE mögött.
Hangjuk alapján szerintem nem ők, viszont az MV-k stílusa és az animált karakterek tényleg tőlük származnak.
Nagyon szeretem az Aespát, bár nem hallgatom olyan gyakran őket.
Nagyon tetszik a hangjuk, rapjük, táncuk és ami még egy plusz pont, hogy a dalaik egy történetet mesélnek el.
Karina a biasom. A kedvenc dalom tőlük talán a Girls, vagy a Black mamba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!