Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az aespa mikor lesz fontos és...

Az aespa mikor lesz fontos és elismert kpop-csapat?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert már most nagyon sztárolják őket.

2021. máj. 30. 20:42
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már azok. Mondjuk Magyarországon még nem annyira sokan kedvelik őket. Engem már megnyertek maguknak. Szépek és tehetségesek a lányok.
2021. máj. 30. 20:57
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

Hallod te srác hova sietsz? Ennél nagyobb debütje max az Itzy-nek volt, de lehet még nekik sem. Úgyh ennél nagyobbat hova akarsz? És mi az, hogy fontos? Aki szereti, annak most is fontos, aki meg nem annak sosem lesz az.

Elismert? Én elismerem őket. Az elég? XD

Nagyon keményen bekezdtek. Mondjuk a Forever nem ütött elég nagyot, de a Next Level megint lendületesebb, halgatottabb szám lett. Sztem most is elég ismertek. Ha így folytatják, akkor simán a top10-ben lehetnek tartósan. Ha meg arra célzol, hogy mikor lesznek olyan híresek mint a BTS vagy a Blackpink? Valószínűleg soha. Elég sokan próbáltak már eljutni oda

sikertelenül. Nyugaton az átlag csak kettőig tud számolni XD Ez már sokszor bebizonyosodott egyéb területeken. A három már túl sok, az már nem kell xd

2021. máj. 30. 23:06
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

Amugy ez az hogy maga a debut nagyon erős volt viszont utána eléggé le ment…

Nem lesz annyira elismert mert a bp uralja a külföldet

Ha lesz is akkor legalább még 3 év mivel eléggé kezdő csapat meg

2021. jún. 2. 18:52
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szerintem nem is baj ha nem lesznek olyan népszerűek mint a Blackpink/Bts. Kevesebb népszerűség=kevesebb stressz(=jobb/több zene). De ez csak az én véleményem...
2021. jún. 18. 00:21
 5/34 anonim ***** válasza:
60%

4 hát lehet benne igazság végül is egy kisebb táború viszont stabil csapat jobban oda teszi magát!

viszont látom az aespa az sm-nél van és a nagy cégek szokása hogy tönkre teszik ezeket a kisebb csapatokat azzal hogy annyira hajkurásszák a bevételt és növekedést... remek példa a gfriend kis cégnél volt erős stabil számokkal! (éveken keresztül 80-90 ezer eladás igaz ez ilyen közép kategoria közép-alsó) amint átkerült a bighit-hez a csapat teljesen kifordult magából az eladások kisebbek voltak (még az apple de az is mert csak annyira a fanoknak görcsük volt hogy oké egyszeri koncept aztán jött a mago ami szánalmasan teljesített! habár mindkettő szánalmas teljesítmény volt a trófeák terén és mondjunk a gfriend pont qurva erős volt a trófeák terén...

azt most bumm kidobták őket mint az elhasznált comdom gumit...

lényeg a lényeg

sajnos a nagy cégek szeretik tönkre tenni minőségileg a kisebb csapatokat is mert annyira akarnak növekedni! de a növekedés nem lehetséges amíg ellehetetlenítik a nagyágyú bandákkal!!!

2021. jún. 18. 00:38
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

5 Ez is igaz sajnos...

El kéne találni egy olyan népszerűségi szintet amibe még nem rokkan bele a csapat, de az sm is elégedett vele :D

2021. jún. 18. 11:42
 7/34 anonim ***** válasza:
60%

6 az a baj hogy aki egyszer már megkostolja az +1 milliós eladást az nem éri be a kis pénzzel nekik a nagy penz kell amit az exo csinál! Meg ha a yg ki tudta produkálni a bp bevételét akkor ők miért nem?!?

Ha a jyp a twice-ét akkor az Aespa meg a gfriend miért nem?

Ja mert nem ugyan az a koncept akkor oke csináljunk azt hogy el dobunk mindent amiben eddig hittünk és amit eddig fel építettünk jon a trash slut crash azt akkor dől a a MÁNI ha meg a fanok még sem ezt szeretik az adott csapatban akkor meg fel lehet osztani őket

Jelen esetben az Aespa egy bp kopointas

nyugi csak a cégek gondolják így!!!

Ők azt hiszik hogy mindegy hogy ki mit hogyan amíg a koncept ugyan az megy a farok pumpálás akkor garantált siker a vörös szőnyeghez!

Csak hát nem… láthattunk hogy a többség mind minőségibb zenét csinalt az első évben ezzel fogta meg a fanokat

De mindezzel csak azt akarom szemléltetni hogy az Aespa sosem lesz olyan elismert marad a közép kategóriában sőt valamivel az alatt mert már ott van a blackpink ott van a mamamoo és a többi girl illetve slut crash csapat… sajnos ez az egész nagyon olyan mintha egyszerre több hamburgerező lenne egy utcában és akkor nem egy pizzériát vagy francia konyhát nyitnának hanem megint egy hanburgerezőt mert hat az nagyon megy mindenki azt eszi csak ekkor jön a krek! A megszokás hatalma ha valami ugyan olyan akkor a régebbihez megyunk és ott költjük el a pénzünket! Nekem nem kell a burgerking hamburger a varosomban mcdonald van ahhoz szoktam hozzá hiába megyek 2 havonta masik városokba ahol van burgerking sosem mentem be oda nem is fogok mert a mc-hez vagyok hozzá szokva lehet rosszabb vagy jobb… rá sem nézek a burgerkingre!!!

És akkor ez most egy olyan dolog amihez semmi érzelem nem párosul csupán egy szokás!!!!!!!!!!!!!!

2021. jún. 18. 12:07
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

7 Igen, sajnos én is látom ezt...

Csak tudnám mire költik azt a rengeteg pénzt xd

Mert hogy nem a csapat kapja a nagy részét az nem titok...

2021. jún. 18. 13:52
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol az kapja a bevétel nagy részét akié a felelősség és a beleölt pénz. Aki pedig fiziális megdolgozott érte annak max pár százalék jut. De lássuk be, hogy nem csak a zenei életben van így, hanem az élet minden terültén. Szóval nem meglepő. Ahogy azt sem, hogy legyen akármennyi az a pénz, sosem elég belőle.
2021. jún. 18. 15:44
 10/34 anonim ***** válasza:
3%

9 azért vannak munka folyamatok amiknél ne a csak ülő ömberke kapja a több száz millió forintot! Ez művészet a must élnek járna minimum fele! De csak max 10%-ot kapnak ráadásul az egész csapat!

És nem mondanám hogy itt a ceo-nak lenne nagy felelőssége! Ha az adott idol csinál vagy mond valamit akkor az ő karrierje megy tönkre nem a cégé!

Azért ez nem egy etterem ahol a tulaj viszi be a magy pénzt de amugy a Szakács is valamint nem építőipar sem…

Jó persze ezek az idolok nem is világ tehetségek de csak nem is országi tehetségek sok közülük a büdös életbe nem lehetne “zenész” ha nem del Koreában idolkodna…

Persze ott van a tehetséges réteg is pl iu meg ailee

Akkor is amúgy akar hány vállalkozást nézel a bevétel fele el megy a kiadásokra + alkalmazottakra szóval normalisan sem akié a cucc azé a 80%!!!

Amúgy csak a debut volt nagyon nagy visszhangú azóta kb csend honol nagyon kevés említést kapnak… lehetséges hogy csak hype volt

2021. jún. 18. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!