Az aespa mikor lesz fontos és elismert kpop-csapat?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert már most nagyon sztárolják őket.2021. máj. 30. 20:42
31/34 anonim válasza:
Nem magasztalom fel a közgazdászokat, ahogy magamat sem, de a szakterület az szakterület már bocsi. Tökmindegy milyen beállítottságú, meg emberileg milyen a közgazdász, de a gazdasághoz, iparhoz, kereskedelmhez hidd el sokkal jobban értenek mint te. Mindenki a szakterületéhez ért. Ezt miért nem lehet elfogadni? Ez annyira gáz manapság, hogy mindenki beleszól mindenbe anélkül, hogy konyítana hozzá egy kicsit is.
Sajnos manapság egyre nagyobb divat vitatkozni szakemberekkel, de ez nagyon nagyon nem jó dolog, mert ez semmi mást nem szül csak feszültséget. Mert az emberek jórésze érzelmi alapon vitatkozik és nem veszi figyelembe a tényeket. Pedig a tények nem azon múlnak, hogy te most mit gondolsz róluk. Sajnálom, de ez így van.
34/34 anonim válasza:
Én a Girls kijövetelét követően nagy aespa fan lettem, de szerintem nagyon ,,underrated" státuszban vannak, mint a Billlie, vagy más csapatok. Ha európába is bejutnának egyszer, talán nagyobb ismertséget szereznének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!