Van ötlete valakinek hogyan szerezhetnék kpop fan barátokat?
Amiatt meg ne aggódj hogy csak lány bandákat stannelsz, ha valakit ez zavar akkor az nem az a szint akivel érdemes nagyon beszélgetni🥲
Az átlag bg/multi stan teljesen megérti hogy neked a gg csapatok/az ő számaik jönnek be, ez teljesen szubjektív.
Én is csak gg zenéket hallgattam majdnem egy évig miután megismertem a kpopot, soha nem volt problémám belőle...
Ohh és nekem is nyugodtan írhatsz ha szeretnél, akár itt akár Dc-n!
Én is inkább lánybandákat szoktam hallgatni, de van 1-2 jó férfi előadó is.
20/F
Szia!
Én is nemrég hallgatom, igaz, én BG stan vagyok inkább, aztán azóta blackpink, dreamcatcer, aespa stb... :D
Én Vlive-en vagyok fent, Discord-ot mondják sokan, de azt nem ismerem. Meg FB rajongói oldal.
Ha érdekel egy két fiúbanda, tudom ajánlani az SF9, Victon, Stray Kids, Ateez, Ikon, TXT, TNX :) hátha megtetszik valamelyik :)
Mennyi InSomnia, öröm látni!😍💚
Nekem azért jön be nagyon a Discord, mert elég rendezett, egy-egy közösségen belül vannak külön szöveges "csatornák", például egy a híreknek, egy videók megosztására, egy-kettő random beszélgetésre, lehet külön az egyes fandomoknak is ha maga a közösség multifandom, játékoknak, stb...
Kicsit nehéz így leírni, de nem egy bonyolult felület szerencsére😃
1/2-es voltam
Itt vagyok én😅🥺❤️
Én is inkább lánybandákat hallgatok, (persze néha jön a txt, bts, és stb).
Szívesen beszélgetnék veled!😃
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!