Milyen játékokat tudtok ahánlani ahol barátokat szerezhetek?
Figyelt kérdés
Nem igazán vannak barátaim, viszont szeretek másokkal játszani, főleg ingyenes játékok érdekelnének, azok között is olyan játékok ahol nagy a szabadság. Amikkel eddig játszottam az a cs go, ark, wow, lol, pwi, mc, elder scroll online. Ilyenek jöhetnek, bár bárminek örülnék. A cs go és a lol mondjuk nem a kedvenceim, túl pörgős és kötött játékok, nem kedvelem őket. Ha ez számít 18L vagyok és olyan játékok érdekelnek amivel idősebb értelmesebb korosztály játszik. Tudnátok ilyeneket? (Elég félős vagyok, nem szeretek egyedül lenni és félek hogy leszólnak ezért egyedül soha sem játszom pl cs:go-t vagy lol-t, wow-ban, ark-ban pedig nem találok magyarokat.2018. ápr. 15. 16:22
1/3 A kérdező kommentje:
*ajánlani
2018. ápr. 15. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!